OKazkova

Ніжні ранкові пахощі літа

Ніжні ранкові пахощі літа

З ароматом Countrycation я познайомилась ще навесні, коли придбала однойменний парфумований лосьйон для тіла. Так він мені сподобався своєю свіжістю та легкістю, що я вирішила придбати й парфум🥰

🍏Пакування. Парфумами я користуюся нечасто, але іноді дуже хочеться огорнутись якимось ароматом, тому обираю формат пробничків. А ще їх зручно брати із собою. Пробнички Mermade особливо зручні. Адже мають кришечку й розпилювач, наче справжній малесенький флакончик. Обʼєм пробної пляшечки 5 мл.

🥒Піраміда

  • Початкова нота: Грейпфрут, Магнолія, Огірок
  • Нота серця: Конвалія, Тубероза, Яблуко
  • Кінцева нота: Амбра, Деревинні ноти, Сандал

Я спершу відчуваю огірок, потім соковите зелене яблучко і, можливо, десь там зовсім трошки сандалу. Інші ноти якщо й відчуваються, то не виразно, і для мене вони більше підкреслюють огірок та яблучко. На мою думку, аромат лосьйону та парфумованої води однаковий. Хіба що при розпилюванні водички перші півсекунди можна почути спирт, але він миттєво вивітрюється.

🍏 Стійкість трошки більше двох годин. На третій годині аромат відчувається тільки дуже близько до шкіри. Але цю мініатюрочку зручно брати із собою та поновлювати аромат у будь-який момент😏

🥒Асоціації. Виробник описує Countrycation як “ранок у літньому будиночку в дитинстві, з ароматом яблучного пирога та квіткового саду”. Мої асоціації трошки відрізняються, бо ж аромат яблучного пирогу я уявляю дещо інакше. І асоціації такі ж, як і від лосьйону.

Countrycation для мене - це подвір’я маленького заміського будиночку, де поряд із плодовими деревами ростуть огірки. Світить сонечко, легенький теплий вітерець лоскоче листя на деревах. Не знаю, звідки там ще сандал, але він дуже доречний. І так, це дійсно приємні, зворушливі спогади з дитинства.

🍏 Враження. Countrycation - це дуже свіжий, ніжний аромат на кожен день, легкий та невагомий, не шлейфовий. Ідеальний на теплу пору року. Тож всім шанувальницям легких та свіжих ароматів щиро рекомендую спробувати Countrycation!

А якщо цікаво, ось допис про лосьйон із цим ароматом: https://club.makeup.com.ua/post/38601/

Дякую за увагу🫶