Чи може звичайний лак виглядати красиво?
Улюблена добірка для педикюру
Нафарбовані нігті на ногах я обожнюю але мені не подобається їх часто перемальовувати, через те, що щось здерлось.
Та мені вдалось знайти ідеальні засоби які відзначились стійкістю та довготривалим блиском.
Зараз в мене є 2 кольори які відрізняються декількома тонами, все тому що мені так подобається.
Бордо, червоний, чорний і френч - це вічна класика.
Перший на огляді це лак від Maxі color у відтінку 51
Має темно-червоний відтінок
Консистенція рідка, але після декількох використань починає гуснути. Для лаку це типо, тут все ок😉
Кісточка зручна, підрізана рівно, наносити лак до кутикули та бокових валиків зручно, бо цей процес можна проконтролювати.
Обʼєм 6 мл.
Насиченість кольору посередня, потрібно покривати в два шари, щоб точно нічого не просвічувалось.
Наступний лак від Top Face у відтінку 030.
Це трішки світліший від попереднього. Придбала за рекомендацією клубу через хвалебні відгуки.
Консистенція рідка, зручна в роботі. З часом гусне.
Кісточка підрізана анатомічно до кутикули, я не дуже люблю такий формат. У використанні зручна.
Обʼєм 9 мл.
Насиченість кольору така ж посередня, очікувала що буде плотніший після відгуку, та все ж його краще наносити в два шари. Не маю нарікань на жоден лак, просто ось цей момент «очікування - реальність» був присутній.
Закріплюю кольорове покриття прозорим фінішем від Eveline 3в1 експрес сушка.
Виробник заявляє що даний засіб надає миттєве зміцнення та блиск.
Це прозора бутилочка з рідким лаком який не гусне😳 тут я була здивована, бо він в мене найдовше і купувала «методом втику» бо зняла гель лак а нігті потрібно було якось рятувати, щоб зняти підвищену чутливість нігтьової пластини.
Якщо використовувати в якості прозорого лаку, сохне дуже швидко, буквально за 30 с. і зберігає красивий глянець. Завжди покриваю в один шар, бо цього достатньо.
Кісточка підрізана рівно.
Обʼєм досить великий - 12мл.
Діліться своїми улюбленими лаками в коментарі, зараз в пошуку чорного кольору і підозрюю, що складно знайти добре пігментований
Коментарі (0)