Олена Романюк

Лак для нігтів Maxi Color French Manicure 05

Лак для нігтів Maxi Color French Manicure 05

Привіт 🌷! Я - прихильниця максимально натурального виду нігтів, роблю манікюр та покриття звичайними лаками вдома. Від гель-лаку відмовилася 4 роки тому, повертатися не хочу. Робити собі манікюр, обирати лаки, допоміжні засоби для цього - мій релакс.

Роблю безобрізний манікюр за допомогою ремуверів
та апельсинових паличок, в догляді люблю кокосову, мигдальну олії.

Завдяки дописам та крутим манікюрам авторок MakeUp Club у мене з'явився новий лак Maxi Color French Manicure 05.

Я дуже люблю такі відтінки, вважаю їх універсальними та доречними у будь-якій ситуації.

І в мене одразу одне питання, навіщо я витрачала гроші на лак Essence, чекала його з-за кордону, якщо ми маємо чудові лаки від українського виробника і вигідніше за ціною, ніж лак з ЄС?

Просто подивіться на фото! Відтінок, глянець, щільність покриття - це ж краса і знахідка для якісного покриття!

P.S. Так, це я настільки задоволена, що знайшла те, що треба 🥰

Про технічні характеристики Maxi Color French Manicure 05:

Тривалість покриття - стійкий, 6 днів, без закріплювача (цей тиждень - звичайні домашні справи, посуд завжди в рукавичках мию, трохи пересадки квітів (теж, в рукавичках), купання та стрижка собачки, шкіра рук не витримала, лак витримав). Фото манікюру на 6-й день залишу в першому коментарі.

Щільність покриття - без смужок чи інших негараздів. В один шар - це такий експрес-варіант, щоб додати нігтям блиску та доглянутості, в два шари - повноцінне покриття з блідо-рожевим відтінком. Вільний край нігтя трохи видно, але це не критично, все ж це лак для French Manicure.

Текстура - трохи рідкувата, треба обережно набирати, але мені це зручно, лак тоді легко наноситься по нігтю, без остраху, що будуть негарні шари чи потовщення.

Пензлик вузький - можна не боятися замазюкати бокові валики чи вилізти на кутикулу.

Отже, я дуже раджу лак Maxi Color French Manicure, дійсно, якісний засіб по усім критеріям покриття для нігтів. Тим паче, це український виробник

Дякую, що прочитали 🌷

Нагадую, фото 6-ти денного манікюру, у першому коментарі 😉