YuliHrytskoff

Новий манікюрчик

Новий манікюрчик

Нарешті знайшла час переробити манікюр! З попереднім проходила 4,5 тижні, чого в мене раніше взагалі ніколи не було (традиційно – корекція раз на три тижні), але часу не вистачало катастрофічно ні на що взагалі, не те, що на манікюр… Що мене приємно вразило, на нігтях – ані сколів, ані відшарувань! Покриття протрималося ідеально, тільки довжина самих нігтів для мене вже була надто великою. Це при тому, що я дуже багато роботи роблю саме руками і часто – у воді. Коротше, вчергове порадувалась своїй майстерності)))

На цей раз – ніякого особливого дизайну і сильно вкоротила нігті, перенаситившись довжиною.

В манікюрі першим етапом завжди виступає підготовка нігтьової пластини до наступного покриття та гігієнічний манікюр. Для цього знімаємо попереднє покриття; надаємо вільному краю нігтя бажаної довжини та форми. Зрізаємо кутикулу (якщо надаєте перевагу саме обрізному манікюру, особисто собі я роблю комбінований манікюр – кутикулу підіймаю фрезером, а зрізаю її вже ножицями), або ж відсуваємо, якщо любите необрізний (європейський) манікюр. Далі – зачищаємо птеригій та бокові валики і акуратно запилюємо нігтьову пластину бафом чи м’якою пилкою (дуже важливо робити це без натиску і тільки в один бік, щоб не травмувати і не перепиляти ніготь).

Наступний етап манікюру – покриття. Для цього ретельно обезжирюємо кожен ніготь спеціальною рідиною та наносимо праймер, даючи йому просохнути хвилинку на повітрі (праймер наносимо акуратно, тонесеньким шаром, в жодному разі не торкаючись шкіри). Покриваємо всі нігті базою з вирівнюванням. Далі – приступаємо власне до самого кольорового покриття. Для такого манікюру як на фото, я покрила всі нігті білим перламутровим лаком у два дуже тонесеньких шари, кожен з яких просушила (використано гель-лак Nogotok Pro Gel Like, тон 80). А поверх нього – гель-лак з голографічними блискітками для яскравого акценту (використано гель-лак Reglance Gel Polish у відтінку № 024 – «Прозорий зі срібним і бузковим мікроблиском»). Просушуємо його в лампі та покриваємо всі нігті топом із наступною просушкою. Знімаємо липкий шар спеціальною рідиною та наносимо на кутикулу олійку (за бажанням).

І ось такі нігтики в мене вийшли. По-моєму, симпатично)

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак Nogotok Pro Gel Like у відтінку №80.

5. Гель-лак Reglance Gel Polish у відтінку № 024 – «Прозорий зі срібним і бузковим мікроблиском».

6. Олія для кутикули "Ранок у Карпатах" Reglance Cuticle Oil.