Марія Bondar

Усім фанатам кавуна

Усім фанатам кавуна

Вчора спробувала гель для душу "What a Melon" від бренду Mermade і хочу поділитися своїми враженнями.

Перш за все, аромат цього гелю просто неймовірний! Він має яскравий і свіжий запах кавуна, що піднімає настрій та дарує відчуття літа. Аромат не нав'язливий, але при цьому досить стійкий, залишаючи легкий слід на шкірі після душу.

Гель має приємну, гелеподібну консистенцію, яка легко наноситься і добре піниться. Він не висушує шкіру, а навпаки, залишає її зволоженою та м'якою.

Маленький флакон об'ємом 100 мл дуже зручний для подорожей та використання у спортивному залі. Дизайн упаковки яскравий та привабливий, що додає позитивних емоцій під час користування.

Гель для душу "What a Melon" від Mermade став справжньою знахідкою для мене. Він ідеально підходить для щоденного використання, освіжає та тонізує шкіру. Рекомендую всім, хто шукає якісний продукт з приємним ароматом кавуна.

єдине я не до кінця зрозуміла приколу в назві - мабуть маркетологи хотіли обіграти ватермелон (кавун) і вийшло в перекладі (що за динька). Але це таке... не впливає на якість продукту і загальне враження від нього.