Комарницька Тамара

Порожні баночки осені

Порожні баночки осені

Привіт усім! Сьогодні щось із категорії "очєвідноє-нєвєроятноє", бо всі порожні баночки я відразу викидаю, адже вони мене дратують. Аж тут під кінець листопада так випадково збіглося, що в мене гамузом позакінчувалася купа добра, тож уперше і востаннє представляю на розсуд шановного товариства свої емпті ботлз. Отже, що ми тут маємо?

Тут, ясна річ, найбільше всього, бо я маньячелло догляду за обличчям.
🟢 Гель для вмивання Medik8 Surface Rafiance Cleanse - моя любов, на повторі вже не один рік. Знаю, що дорого, але витрата дууууууже економна, мені його вистачає місяців так на 5. Для жирної шкіри ідеальний, для сухої - не варто, буде дуже стягувати.
🔴 Кислотна маска Votary Radiance Reveal Mask - подарунок від найкращої подруги, з якою ми вже 20 років разом. Британський бренд, дуже крутий і дорогий. У них усі засоби, що пробувала, класні, але цінааааааа… Тому повторювати, звісно, не буду.
🟢 Бальзам для губ Biossance - мій незмінний улюбленець, якому не зраджую вже кілька років. Ну, майже не зраджую. Бальзам Shy Deer від моєї любої Anna_feerie трохи посунув його з п'єдесталу, але тільки як денний варіант. На ніч - тільки Biossance, настільки він поживний і зволожувальний. А, і ще він без вазеліну, на рослинних емолентах.
🔴 Крем для обличчя Tink Nourishing Hyaluronic Acid and Mango Oil - наааарееееешті я добила ці три Тінки. Не зайшли вони мені. Не зійшлися ми з ними ароматами. Добивала вже на ноги.
🟢 Сироватка Paula's Choice Clinical Discoloration Serum із ніацинамідом і транексамовою кислотою від пігментації - моя зіронька, на повторі в мене з початку березня. У комбінації з порошком ніацинаміду від The Ordinary прибрала сонячну пляму і постакне. Зараз експериментую з нею і надалі у надії, що побачу якісь зміни з двома дуже давніми сонячними плямками (але надії на це мало, бо вони у мене ще з підліткового віку). Наразі почала четверту баночку, яку, до речі, також отримала у подарунок від найкращої подруги.
🟢 Санскрін Nuori Mineral Defense Sunscreen - поки що найкращий для моєї жирної шкіри. З ним я вперше побачила, що санскрін може не жирнити. Він навіть навпаки матує. Хоч трохи і стягує. Але я готова терпіти будь-що, аби тільки не бути схожою на оселедець в олії. Дорогий, зараза. Та я вже втомилася набивати спфні ґулі.
🟡 Санскрін Ultra Violette Lean Screen Mineral Mattifying Sunscreen - зовсім не матує, навіть жирнить. Купувала для чоловіка, але добиваю вже сама, бо хоч якось переконати його користуватися спфом можна було тільки влітку. Йому, до речі, не жирнив. Тому, може, на наступне літо куплю ще раз.

🟢 Кондиціонер для волосся Madara Gloss and Vibrancy - хороший, на повторі в мене вже давно. Бренд латвійський, непоганий. Мейкап час від часу робить знижку на їхні кондиціонери, то я й беру той із лінійки, що зі знижкою (їх там три, здається). Різниці між кондиціонерами лінійки не помітила. А от чи купуватиму й надалі… Тут штука така. Спокусниця Zhukovka роздражнила мене кондиціонером Davines, який зробив мені мега шовковисто, і тепер він мені свербить. Але ж цінааааааа… Словом, я поки в роздумах і ваганнях.
🔴 Mermade What a Melon гель для душу - нєєєєєє, не мій аромат. От Our Summer хороший, а цей… Його лишилося тільки на раз, і це найкраще, що я можу про нього сказати.

Ось і все. Насправді за осінь у мене закінчилося ще багато чого, просто мені всі ці порожні баночки не хотілося зберігати 🙈 Але, до речі, розглядати ваші порожні баночки люблю страшенно 😍😍😍 Тому повертаюся назад у підпілля і чекаю на продовження цієї рубрики вже від моїх улюблених авторів (дехто вже відмітився, дякую! Решту виглядатиму).
Всім цьом! 😘😘😘