#testmakeupclub Знайомлюся ближче з косметикою Rimmel
На огляді тональна основа, консилер та туш. Показую вигляд на обличчі й ділюся вражнннями
З брендом Rimmel я познайомилася вперше також завдяки клубу - за челендж серед подарунків був блиск-олійка, яка мені дуже сподобалася. Огляд тут 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/44801/
А трохи пізніше на тестування отримала уже засоби, про які йтиметься сьогодні. Розпаковка була тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/looks/44706/
Уже тоді я відразу зрозуміла, що тональна основа і консилер мені будуть занадто світлими. Принаймні саме ЗАРАЗ, влітку, бо я засмагла. Але загалом я дуже зраділа світлим відтінкам, нарешті таке, що підійде і сподобається багатьом. Мені на осінь-зиму теж буде супер.
А тепер детальніше про кожен, пропоную розпочати з тональної основи.
Rimmel Kind and Free Skin Tint Moisturising Foundation у відтінку 010 Rose Ivory
Ця серія оформлена у блакитних тонах, мені таке дуже подобається, мій улюблений колір 😻
Туба має об‘єм 30 мл, що вважається +/-стандартом для такого роду засобів.
Ціна від 270 грн.
За гарний тональний - це дуже смачна вартість))
✅ некомедогенна
✅ стійка
Відтінок 010 Rose Ivory не дарма так називається, адже він дійсно доволі світлий і має чіткий рожевий підтон.
Текстура рідка, схоже на сироватку, тому з тубою треба бути обережною, бо можна пролити пару крапель на той же одяг.
Аромат стандартний косметичний, ненав’язливий.
Враження від використання, зручність, стійкість.
Тональний має середню, ближче до низької перекривної здатності, тому я б вважала ідеальним саме на літо, коли не хочеться важких, щільних текстур.
Він перекриває незначні нерівності, недосконалості, але не перекрив на всі 100% навіть мої почервоніння.
Але загалом тон вирівнює гарно.
Має сатиновий фініш, натуральний, злегка сяючий. Є можливість нашарувати, але тоді дещо змінюється вигляд на обличчі. Може підкреслювати текстуру.
Не можу сказати, що на обличчі зовсім непомітний, але відчувається комфортно.
Протягом дня, навіть у спеку, не сповзає, тримається гарно.
Оцінюю його на 8/10.
Гарна, легка тональна основа. Без дива у якості щільного перекриття, але натуральний фініш і рівний тон (за відсутності значних почервонінь та/чи висипань) забезпечить.
Додаю фото вигляду тону з повним макіяжем і лише тон + консилер.
Далі про консилер.
Rimmel The Multi-Tasker Concealer у відтінку 25 Rose Ivory
Флакон виглядає доволі масивним і об‘єм складає 10 мл. Це дуже щедро для консилера 🥰
❗️ як консилер, так і тональний мають гарний строк придатності - цілих 24 місяці після відкриття. Для мене це значний плюс, бо часто не встигаю використати косметику, особливо декоративну.
Аплікатор великий, дуже зручний у використанні.
Знаю, що його порівнюють з Tarte, візуально дійсно схожий на нього. Мені ще нагадує L’Oréal, який маю в арсеналі.
Ціна від 220 грн.
Відтінок має таку ж назву, як у тонального, але відрізняється від нього, є більш світлим. Власне, так і має бути, адже консилер призначений для висвітлення певних зон, ну і додаткове маскування недоліків :)
На мені він зараз виглядає майже білим.
Він не тече, крапля тримає форму.
Враження від використання. Перекриваючі властивості, тушування, стійкість
Консилер щільний, як на мене, то трохи суховатий. Надовго залишати на обличчі не рекомендую, бо схвачується доволі швидко і тоді складно тушується.
ДУЖЕ економний у використанні. Вистачає буквально пару крапель для перекриття темних кіл. Перекриває і почервоніння, висипання.
Зі своєю основною задачею справляється на всі 10000%, цим мені дуже сподобався.
Стійкість ідеальна, він витримує навіть воду, не пливе. Давно у мене не було таких хороших консилерів.
Тримається весь день, не сповзає. Лише при нанесенні западає у складочки, але це не проблема, бо один раз поправляю, закріплюю пудрою і більше з таким протягом дня не стикаюсь.
Моя оцінка: 9,5/10
Всього пів бала знімаю за те, що мені здається суховатим і через це інколи важко тушується, підкреслює текстуру шкіри. Хоча загалом і по стійкості, і по зручності нанесення шикарний.
І остання на черзі туш для вій.
Rimmel Kind & Free Clean, Volumizing & Lengthening Mascara у класичному чорному - 001 відтінку
Туш має дуже незвичну для мене щіточку, НЕ силіконову, якими я звикла користуватися.
Вона доволі тонка, щетинки середньої довжини, ближче до краю коротші.
Колір дійсно екстра-чорний. Класична класика, так би мовити 🖤
Враження: відчуття на очах, стійкість
У використанні виявилася дуже зручною, зовсім не фарбує, не відбивається на повіках.
Вона шикарно, ледь не до неба, подовжує вії 👀, розділяючи їх.
Так-так, зовсім нова туш, яка ще відносно рідка, зовсім не склеювала мої вії.
Особливого об‘єм я не побачила, але зачарована довжиною, розділеною кожною вією.
Виглядає дуже достойно 🔥 Можна нашаровувати. Я люблю фарбувати у 2 шари.
Стійкість. Туш не осипається і не відбивається до кінця дня. АЛЕ не відбивається і не тече за умови відсутності хоч краплини вологи.
Якщо ви відноситеся до тих людей, у яких сльози при плачу, при сміху, від вітру й інших умов, то ви мене зрозумієте.
Коли очі сльозилися, туш відбивалася. Сльози (плач) не витримує зовсім, тече по щоках.
Однак за відсутності вологи прямо на віях чи в зоні очей, туш поводиться гарно.
Моя оцінка 9/10
Так, всього бал знімаю за страшну боязнь будь-якої рідини у туші)
А так виглядав повністю макіяж продуктами Rimmel з цього допису 🥰
Дякую MUC за можливість тестувати. Це дуже цікавий досвід ❤️
Коментарі (0)