Barbers Miami Sea Salt Spray
Текстурувальний соляний спрей для волосся
Вауу! Мій син в захваті! Одразу лайфхак - засіб підходить і для кучерів. І аромат хоч і чоловічий, але вельми приємний!
Соляний спрей для текстурування волосся Barbers™ ідеально підходить для чоловіків так і для підлітків ( я цільово брала його для свого сина) , хто хоче створити природний і доглянутий образ.
Він надає ефект пляжної укладки, зберігаючи при цьому легкість волосся і забезпечуючи відмінну фіксацію протягом усього дня.
Завдяки натуральній морській солі він підкреслює природну текстуру та дозволяє формувати хвилясті локони без сплутування. Крім того, спрей зволожує волосся, захищає від зовнішніх факторів і додає додатковий об'єм, роблячи пасма більш гнучкими і щільними. Цей засіб підходить для будь-якої довжини та типу волосся, забезпечуючи їм здоровий і доглянутий вигляд.
Він легкий за текстурою та після висихання - на долоні відчутна віддалена склеювальна властивість, що якраз і надає цей ефект природньої укладки. Проте, на волоссі жодного дискомфорту, плівки, жирності чи склеювання не відчутно. Дивовижно!
Малий сам собі робить укладки. Легкі та підліткові.
Малий має густу гриву і любить вкладати природньо чілку на бік. Ох, ті підлітки) на стилі - мій хлопець)
Власне, завдяки цьому спрею, як на мене - зачіска виглядає чудово. А синок у захваті!
Коментарі (0)