Tanserb

Make Up For Ever Ultra HD Loose Powder

Make Up For Ever Ultra HD Loose Powder

Ця пудра дісталась мені в якомусь боксі мініатюр. Вага моєї пудри-малечі всього навсього 1 г. Але яка ж вона гарна! Навіть в міні порматі є сіфтер з отворами, який дозує кількість пудри. Дизайн мініатюри повністю повторює повну версію. Мінімалізм та локанічність.

Make Up For Ever Ultra HD Loose Powder
Make Up For Ever Ultra HD Loose Powder

Помол пудри ну дуже дрібний. Біля цієї пудри не те, що чихати неможна, а й краще не дишати ) На дотик дуже ніжна та шовковиста. Ця пудра візуально біла, але на шкірі прозора. Це фінішна вуальна пудра, яка не замінить тональний крем, не буде маскувати недоліки шкіри. Вона дає завершальний штрих макіяжу: матує шкіру, фіксує макіяж, та згладжує рельєф шкіри за рахунок світло відображення. Матує шкіру не наглухо, а дуже делікатно. Просто прибирає зайвий блиск та робить шкіру доглянутою та холеною. Світловідбивниї часток я не бачу в цієї пудрі візуально, але шкіра за нею, насправді стає кращою своєю версією.

Дуже люблю використовувати цю пудру і на зону під очима. Вона не скочується до зморшок (у мене вікова шкіра й для мене це дуже важливо), а навпаки, гарно освіжає цю зону.

Висновок. У цьому випадку, професійний бренд повністю виправдав і свою “проф.” схильність, й ціну. Дуже гарна пудра