Mila__Mi

Які аромати стали моїми фаворитами?

Які аромати стали моїми фаворитами?

Нещодавно я розповідала вам про парфум бренду, які мені дуже сподобався https://club.makeup.com.ua/post/44602/
і я вирішила взяти також і пробники, аби визначитися з іншими ароматами, які б я хотіла взяти в повнорозмірному форматі (50 мл).

Дані пробники по 2 мл, вони з розпилювачем. Я вважаю, що це ідеальний формат для першого знайомства з ароматом і розумінням, підійде він вам чи ні. А також такі пробники можна класти до основного подарунку 😉

Колись в мене був схожий аромат парфумів за пірамідою. Потім, нажаль бренд припинив своє існування, а в мене якраз були закінчилися дані парфуми і я так довго шукала щось схоже. І ось він.

Так, в них є невеличка відмінність, але в тому, що ці відчуваються трохи ніжніше, аніж мої попередні парфуми.

Група аромату: квітковий, фруктовий, гурманський

Піраміда:
▫️шампанське, чорна бузина, чорна орхідея
▫️абрикос, орхідея
▫️збиті вершки, чорний палісандр та махагоні

Це аромат свята, вечірки на круїзному лайнері🛳️, влітку. Бризки напівсолодкого шампанського 🍾в поєднанні з кислинкою ягід чорної бузини, ягід багато, прям цілі тарілки по всьому лайнеру. До цього всього поєднуються зрілі, солодкуваті плоди абрикосу, які так і хочеться розрізати навпіл і вкусити смачнющі плоди 🤤

Десь в іншій частині лайнеру проходить гучна вечірка, де гості один одного поливають збитими вершками в квітковій композиції, де віє чорним палісандром 🌺 та деревними нотками махагоні, які завершують цей вечір на приємній ноті, яскравих спогадів.

Він шлейфовий, але не надто, тобто ним можна набризкатися з голови до ніг і він не буде "душити".

Стійкість 3-4 години, на волоссі відчуваються впродовж дня.

Аромат свіжий, квітково-фрутово-деревний, трохи солодкуватий, але не приторний. Тепер хочу повнорозмірний флакон 💘

Це один з ароматів, між якими я обирала, брати повнорозмірну версію, чи не брати. Тепер думаю, треба було таки брати, бо він мені дууже сподобався 🥰

группа аромату: шипровий, фруктовий

Піраміда:
- маракуйя, персик, груша, малина, листя чорної смородини і піску
- конвалія
- мускус, сандал, ваніль, пачулі та геліотроп

С перших секунд в ароматі відчувається чистота з фруктово-ягідними нотами. Наче ви прийняли душ з ароматним гелем для душу і на шкірі ще трохи залишився його аромат.

Яскраві ноти маракуйи, соковитого персику🍑 в поєднанні з кисленькою малиною і зеленою (трохи не дозрілою) грушою🍐, наче танцюють біля моря на теплому літньому піску, увесь час змінюючись в парах 💃🏻

Посеред танцполу фрукти та ягоди оточені ніжними букетами весняно-літніх конвалій, які огортають одне одного, створюючи фруктово-квітковий тандем.

Приблизно через годинку, аромат стає теплішим і до верхнього тандему додається мускус, м'яка теплота сандалу, легка нота пачулі, яка додає аромату свіжих нот зеленого листя. В завершенні можна почути м'яку бальзамічну ноту геліотропу, яка додає аромату деякої гурманської ноти.

Він дуже шлейфовий, його потрібно зовсім небагато, аби запам'ятатися оточуючим 😏

Стійкість 5-6 годин, на волоссі відчувається впродовж доби, до наступного миття голови.

Аромат прекрасний, фруктово-квітковий, солодкувато-кисленький, огорнутий пудровим шлейфом. Думаю, що він більше підійде на холодну пору року.

група аромату: квіткові, фруктові, гурманські

Піраміда:
- фрукти
- яблуко
- збиті вершки та ваніль

Напочатку аромат яскраво розкривається соковитим червоним яблучком🍎, яке ось тільки но зірвали в садочку, розрізали навпіл з нього потік сік, ви вдихнули його прекрасний аромат і з'їли шматочок 😋

Одразу ж після розкриття червоно яблучка я чую вершковість і цукрову пудру з м'ятним відтінком 🌿 Ця нота неодмінно додає аромату свіжості, пом'якшуючі вершковість з цукровою пудрою.

Понюхавши його деякий час, можна асоціювати його з яблучною цукеркою, яку припорошило цукровою пудрою. Смачно, знайомо, легко та ідеально на кожен день, на будь-яку пору року і будь-який добовий період часу 👌🏻

В нього є легкий шлейф, моїй мамі цей аромат прям дуже зайшов, сказала - "мені потрібен

повнорозмірний формат" 😁

Стійкість 4-5 годин, на волоссі впродовж дня, або до наступного миття голови (я мию голову через день).

група аромату: квіткові

Піраміда:
▫️ півонія, лічі та фрезія
▫️троянда, конвалія та магнолія
▫️кедр Вірджинський та амбра

Яскраві ноти фрезії, магнолії та червоних троянд, які зібрали в букет, загорнули в гофрований папір і зав'язали стрічкою. Цей букет для жінки, яка любить увагу та має статус та авторитет серед поважних жінок.

Розкішний букет охоплює сандалово-кедрові ноті, які додають теплоти та виразності.

Аромат для тих, хто полюбляє бути у центрі уваги. Хто має роками накопичений капітал, хто любить вишуканість, незвичне мистецтво та розкіш.

Стійкість аромату 3-5 годин.

група аромату: східні, деревні

Піраміда:
▫️апельсин, мандарин, бергамот, апельсиновий цвіт
▫️турецька троянда, жасмин, мімоза та іланг-іланг
▫️пачулі, ваніль, боби тонка, білий мускус, ветивер та опопонакс

Аромат розкривається нотою гіркої шкірки мандарину 🍊 та свіжого листя терпкого бергамоту в поєднанні з цвітінням апельсинового дерева та ванілі. Всі ці ноти створюють образ милої дівчини в елегантній вечірній сукні, яка збирається на свій перший бал, або на кінофестиваль. Така хвилююча та довгоочікувана мить.

Вишукані букети з червоних турецьких троянд, жасмину та іланг-ілангу, стоять у велитенських вазах по всьому залу, де ось-ось розпочнеться головна подія року. Вони змішуються між собою у повітрі, створюю розкішну квіткову композицію.

Вечір вже почався, наступає захід сонця, в гру вступає пачулі, мускус та сандал, створюючи більш затишну та розслаблену атмосферу. Вже немає того напруження, що було напочатку, вже з'явилися нові знайомства.

Шлейф відчувається і тягнеться за вами певний проміжок часу.

Стійкість аромату 4-6 годин, на волоссі тримається зранку до вечора.

Аромат дуже цікавий та приємний, такий жіночний, ніжний. Гадаю, що це ідеальний варіант саме на весну-осінь та на якусь особливу подію.

Асортимент ароматів бренду дуже великий і кожен знайде собі той, що прийде йому до вподоби і абсолютно різні на кожну пору року 😉 А від мене очікуйте на ще одну частину пробників ароматів бренду.