Білоус Тетяна

#testmakeupclub Огляд на декоративну косметику від бренду Rimmel

#testmakeupclub Огляд на декоративну косметику від бренду Rimmel

Цього разу в подарунковому боксі було три продукти від бренду Rimmel:

  • Тональна основа Rimmel Kind and Free Skin Tint Moisturising Foundation, відтінок 10 "Rose ivory"
  • Консилер для обличчя Rimmel The Multi-Tasker Concealer, відтінок 025 "Rose ivory"
  • Туш для вій Rimmel Kind & Free Clean, Volumizing & Lengthening

Огляд декоративної косметики - дещо нове для мене, адже в повсякденному житті я майже не користуюсь нею. Також важливий нюанс - спека, яка зараз спонукає мати менше всього на тілі- як одягу, так і косметики) Проте я готова до цього тестування та неупередженного оцінювання. Буду дуже рада знайти класний продукт для власного використання.

Поїхали.

В мене на тестуванні тональна основа у відтінку №10 "Rose ivory" .

Спочатку мені здалось, що відтінок занадто світлий, але я помилялась - він ідеально підлаштувався під мій відтінок шкіри.

Консистенція тональної основи доволі рідка. Для мене це плюс - адже у рідких тональних основ здебільшого більш легке покриття.

Колір трохи перекрив почервоніння та злегка вирівняв тон шкіри.

Проте, у мене проблемна жирна шкіра з розширеними порами і хотілось би аби тональний давав і перекриття і легкість одночасно. Так, я розумію, що не майже неможливо))

Помітила саме під час приближених фото, що основа забилась в пори і зблизька це виглядає не зовсім естетично. Також, думаю, що це може в подальшому вплинути на появу висипань (особливо влітку).

Аромат мені не сподобався - мені віддалено він нагадав старий бюджетний крем для обличчя. Після нанесення, відчувала цей запах ще декілька годин(

Фініш, як мені здається, більш наближений до матового, але з легким блиском, що надає обличчю свіжості.

В кінці дня тональної основи майже не залишилось на обличчі(

Не виключаю те, що основним чинником все ж таки була аномальна спека.

Для мене цей тональний середній. Точно не стане фаворитом, але при цьому, доволі непоганий у співвідношенні «ціна/якість». Може стати заміною звичному BB, бо мені він здався доволі схожим за своїми властивостями.

Консилер того ж відтінку, як і тональний- № 025 "Rose ivory».

Але дуже помітно відразу, що консилер набагато світліший. Звісно, ми звикли до того, що консилер має бути світліше, але мені здалось, що різниця тут може бути навіть в 2-3 тони. Тому, якщо наносити цей відтінок влітку, можна побачити співчуваючі погляди перехожих і читати в їх очах :

«Боже, дитино, та піди вже хоч кудись позагорай. Бо бліда наче смерть» )))

Думаю, мені цей відтінок взимку буде в самий раз.

За консистенцією дуже щільний - дійсно, для перекриття недоліків, синців під очіма чи почервонінь, вистачає дуже невеликої кількості продукту.

Але варто зважати, що консилер дуууууже швидко сохне, тому, якщо ви повільно фарбуєтесь - будьте готові до того, що поки розтушовуєте ліву сторону, на правій консилер вже перетворився в «частину корабля» і тепер доведеться дуже постаратись, аби вишло все добре розтушувати.

Взимку, коли шкіра буде доволі сухою та чутливою - тушування може бути проблемним. Ну а влітку, він ну дуже щільний. Напевно то продукт на весну та осінь)

Після нанесення було дуже помітно, що консилер забився в пори та в усі можливі зморшки. Під очіма він взагалі скатався та треба було добре витирати (фото в каруселі). Протягом для також доводилось трохи підтерати продукт зі складок під очима, що викликало дискомфорт...

Запах консилеру нейтральний.

Не виключаю того моменту, що треба привчитись правильно наносити цей продукт та вдасться його приручити.

Наразі - для мене це 4 з 10. Бо поки не знаю, як краще його застосовувати в своєму житті.

Туш у класичному відтінку - 001 «Black»

Щодо туші в мене завжди супер занижені очікування - мені важливо, аби вона виконувала саме ті опції, про які пише виробник на упаковці.

Бренд Rimmel вказує, що туш має додавати об’єму та подовжувати вії.

Саме з цими задачами, на мою думку, туш прекрасно впоралась.

Дуже помітно це саме в той момент, коли наносиш другий шар.

Проте, я помітила, що щіточка після другого нанесення склеює вії і створює деякий ляльковий ефект. Мені подобається більше, коли туш розділяє вії та робить їх насичено чорними, при цьому максимально натуральними за формою.

Протягом для туш добре тримається та не осипається.

Змивається і міцелярною водою і вершками для демакіяжу. Але помітила, що після вмивання через деякий час трохи печуть очі. З іншими косметичними засобами для очей такого раніше не помічала. Сподіваюсь, що 2 рази це було просто співпадіння.

Запах доволі різкий.

По тому, як тут виглядає на очах - 8 з 10. Мені дійсно сподобався ефект.

Проте, через відчуття печіння в очах та склеювання вій - 4 з 10.

Нажаль, на цей раз в мене не склався "метч" з продуктами з подарункового боксу.

Так, тут дійсно грає велику роль те, що я не є палкою прихильницею щоденного макіяжу і мені дійсно комфортніше без нього. Але якщо є необхідність зробити мейк - надаю перевагу невагомим консистенціям, які створюють легку вуаль на обличчі і не обтяжуть його "маскою".

Я дійсно сподівалась знайти своїх нових фаворитів і в деяких моментах прям виправдовувала продукти) але не склалось в мене з ними на данний момент.

Не виключено, що восени, я погляну на ці продукти по іншому, особливо на тональний та консилер. Дуже мені цікаво протестувати їх саме в холодну пору.

Також, я не виключаю той момент, що можливо, я дуже упереджена.. Тому, якщо не важко, напишіть в коментарях, дивлячись на мої фото, чи нормально продукти виглядають на моєму обличчі чи ні. Бо впевнена, що зі сторони може бути інше враження.

MAKEUP Club, вкотре дякую за можливість познайомитись з новими продуктами та оцінити їх 💕

Білоус Тетяна
2
Підписники
0