Eveline Cosmetics Full HD Soft Focus Loose Powder
Розсипчаста пудра для обличчя
Я фанат матового обличчя + в мене комбінована шкіра, яка вже через 2-3 години навіть взимку блещить, тому завжди закріплюю тон прозорою розсипчастою пудрою. Багато років користуюсь пудрою Focallure Flawless Setting Powder 01 Transparent Chiffone і ніжно їі люблю ( окремий допис - https://club.makeup.com.ua/post/39007/ )
Але Eveline Cosmetics Full HD Soft Focus Loose Powder - непогана бюджетна розсипчаста пудра, яку можно придбати майже у будь-якому фізичному магазині і не треба замовляти онлайн та чекати. Це класно, коли вам потрибно щось саме тут і зараз. Я цю пудру так і придбала - бо чекала майже 2 місяці, коли прийде замовлення з Focallure, а користуватись чимось треба було. А продукцію Eveline Cosmetics я люблю, тому обрала саме цю пудру.
Пакування пластикове, мінімалистичне, з кришкою, що закручується. Пластик не дуже якісний, швидко затирається та покривається царапинами, проте за таку бюджетну ціну я багато і не очікувала. Всередині 6 г. пудри - що теж нормально за свою вартість. Є пуховка, яка гарно виконує роль обмежувача, щоб пудра не висипалась за межі баночки. Я завжди наношу таки продукти пензлем, тому про саму пуховку нічого сказати не можу.
Пудра має дрібний помол
Ще окремо хочу похвалити дозатор - він зручний, видає хорошу кількість продукту. Я насипаю у кришку і вже з неї наношу пензлем на лице, що дуже зручно і можно контролювати ступінь щільності нанесення.
Пудра гарно фіксує макіяж, матує шкіру та трошки зашліфовує рельєфи. Нічого особливого вона не зробить, але макіяж з нею виглядає гарно.
Але пудра трошки освітлює лице.
На засмаглий шкірі це прям дуже добре помітно. Пудра дійсно має у собі світловідбиваючі часточки, але вони не виглядають на обличчі, як окремі блискітки.
Пудра гарно працює, мені сподобалась, особливо враховуючи їі бюджетність і доступність придбання.
Коментарі (0)