Інна ✨

Eveline Cosmetics Full HD Soft Focus Loose Powder

Eveline Cosmetics Full HD Soft Focus Loose Powder
Eveline Cosmetics Full HD Soft Focus Loose Powder

Я фанат матового обличчя + в мене комбінована шкіра, яка вже через 2-3 години навіть взимку блещить, тому завжди закріплюю тон прозорою розсипчастою пудрою. Багато років користуюсь пудрою Focallure Flawless Setting Powder 01 Transparent Chiffone і ніжно їі люблю ( окремий допис - https://club.makeup.com.ua/post/39007/ )

Але Eveline Cosmetics Full HD Soft Focus Loose Powder - непогана бюджетна розсипчаста пудра, яку можно придбати майже у будь-якому фізичному магазині і не треба замовляти онлайн та чекати. Це класно, коли вам потрибно щось саме тут і зараз. Я цю пудру так і придбала - бо чекала майже 2 місяці, коли прийде замовлення з Focallure, а користуватись чимось треба було. А продукцію Eveline Cosmetics я люблю, тому обрала саме цю пудру.

Пакування пластикове, мінімалистичне, з кришкою, що закручується. Пластик не дуже якісний, швидко затирається та покривається царапинами, проте за таку бюджетну ціну я багато і не очікувала. Всередині 6 г. пудри - що теж нормально за свою вартість. Є пуховка, яка гарно виконує роль обмежувача, щоб пудра не висипалась за межі баночки. Я завжди наношу таки продукти пензлем, тому про саму пуховку нічого сказати не можу.

Eveline Cosmetics Full HD Soft Focus Loose Powder
Eveline Cosmetics Full HD Soft Focus Loose Powder

Ще окремо хочу похвалити дозатор - він зручний, видає хорошу кількість продукту. Я насипаю у кришку і вже з неї наношу пензлем на лице, що дуже зручно і можно контролювати ступінь щільності нанесення.

Пудра гарно фіксує макіяж, матує шкіру та трошки зашліфовує рельєфи. Нічого особливого вона не зробить, але макіяж з нею виглядає гарно.

На засмаглий шкірі це прям дуже добре помітно. Пудра дійсно має у собі світловідбиваючі часточки, але вони не виглядають на обличчі, як окремі блискітки.

Пудра гарно працює, мені сподобалась, особливо враховуючи їі бюджетність і доступність придбання.