Pilirina 💛💙

NIVEA Luminous Eye Cream: базовий догляд для дівчаток 35+

NIVEA Luminous Eye Cream: базовий догляд для дівчаток 35+
NIVEA Luminous Eye Cream: базовий догляд для дівчаток 35+

Догляд за очима для мене – ритуал обов'язковий, який намагаюся ніколи не пропускати, бо вважаю, що від стану очей залежить загальний вигляд і свіжість обличчя.

Крем для шкіри навколо очей проти темних кіл NIVEA Luminous 630 Anti Spot Eye Cream від темних кіл під очима створений спеціально для боротьби з темними колами та зморшками у цій ніжній області. Його формула на основі кофеїну та рослинних екстрактів допомагає зменшити зморшки, розгладити шкіру та освіжити вигляд. Виробник обіцяє, що засіб ефективно розгладжує мікрорельєф шкіри та підтягує контур очей.

Розвіємо деякі міфи 💨

✔️Зменшення темних кіл під очима та відновлення сяйва шкіри

Виробником зазначено, що результат зʼявиться через 8 тижнів використання, але ми розуміємо, що чудес не буває і сині кола приховає тільки коректор. Мої кола за два тижні використання поки на місці. Буду вірити у силу часу.

✔️Видиме зменшення зморщок та зміцнення структури шкіри

Давайте спочатку розберемося у віковій категорії для якої призначений крем. Вона ніде не зазначена (принаймні на пакуванні цих цифр я не бачила). Але з функцією зволоження на моїй віковій шкірі крем справляється на відмінно, звідси і візуальне розгладження. Про зміцнення не скажу нічого. Це сюр у мої майже 40. Ви ж розумієте. Але настільки знаю, такі щільні креми бажано все ж не використовувати для молодої, ніжної шкіри, тому рекомендую придивитися до нього представникам старших вікових груп - дівчаткам за 35+.

✔️Зволоження та живлення ніжної шкіри навколо очей

Прекрасно зволожує і відмінно живить мою вікову шкіру під очима. Тут ставлю плюсики.

✔️Підходить для всіх типів шкіри

Не впевнена. Крем надто щільний щоб подобатися жирній шкірі. А ще довго вибирається, тому тут треба тільки тестувати на собі.

✔️Легка консистенція

О, ні! Текстура щільна, поживна, пристойно силікониста, тому крем потрібно наносити тонким шаром, вбиваючи подушечками пальчиків, тоді він буде швидше вбиратися. Зате є перевага - вистачить надовго.

✔️Швидко вбирається

Ноу! Про це писала вище ☝️

✔️Схвалений дерматологами та офтальмологами

Сперечатися не буду, алергії не викликав, вранішніх запливів теж. Довіряю Nivea.

Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Oil, Tapioca Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocoglycerides, Octyldodecanol, 1,2-Hexanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Caffeine, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Caprylyl Glycol, Carrageenan, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 77891.

Активні інгредієнти: вітамін Е, гіалуронова кислота, кофеїн ☝️

З функцією зволоження на моїй віковій шкірі крем справляється на відмінно, тому рекомендую його спробувати для дівчаток 35+. Він буде добре поживлювати шкіру.

Але ви хочете розгладити зморшки під очима тільки завдяки цій чарівній паличці - то використовуйте під нього якийсь дієвий актив та не відмовляйтеся від послуг косметолога.

Результатом задоволена! 🩵