MAXIMOVA🌷

Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми Lunnitsa Aha Peel Pads

Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми Lunnitsa Aha Peel Pads

Що вони собою представляють?

Це тоненький диск просочений сироваткою.

Призначення: антиоксидантна дія, зволоження, звуження пор, освіження, проти запалень, проти пігментних плям, пілінг.

Легкий ефект пілінгу створюється за рахунок кислот у складі:

  • Молочна кислота — найм’якша з кислот у косметології, зволожує, знімає запалення, глибоко очищує пори, вирівнює тон та текстуру шкіри.
  • Лимонна кислота — ніжна фруктова кислота, яка чудово висвітлює плямки, відлущує ороговілу шкіру, дезінфікує та знімає свербіж.
  • Яблучна кислота — кислота, що має потужну антиоксидантну дію. Глибоко очищує пори, зміцнює клітинний імунітет, прискорює метаболізм клітин та стимулює вироблення колагену. Чудово вирівнює тон, знімає запалення та додає пружності.
  • Гліколева кислота — легка кислота, яка швидко проникає через епідермальний бар’єр. М’яко відлущує та не травмує живий шар шкіри. Зменшує гіперпігментацію, сліди акне та сприяє збільшенню гіалурону в шкірі. Розгладжує зморшки та вирівнює рельєф шкіри.
Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми Lunnitsa Aha Peel Pads
Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми Lunnitsa Aha Peel Pads
Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми Lunnitsa Aha Peel Pads
Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми Lunnitsa Aha Peel Pads

Використовувала раз на день у вечірній рутині.

Спочатку я очищала шкіру використовуючи гель для вмивання з пребіотиком від Lunnitsa. І потім вже суху шкіру протирала диском.

Виконувала за рекомендаціями виробника,, спочатку протирала рельєфною стороною обличчя оминаючи зону навколо очей та губ, а потім зворотньою стороною диску повторювала ті самі дії.

За відчуттями це дуже приємний етап в рутині, диск вологий, ніжно очищає та легко охолоджує, особливо це актуально в спеку🥰 Загалом повністю комфортно шкіра реагує на пілінг, лише раз я відчула легке пощипування в місці де було запалення і я його «почистила». Після протирання шкіра залишається ледь волога.

Аромат дуже ніжний і мені дуже подобається.

За дією диски ефективні! Вони в моїй рутині все місяць, тобто я використала вже десь 30 штук. Результат я помітила після першої неділі. Вирівнюється тон, швидше проходять запалення, шкіра гарно виглядає, зволожена та пружна, немає шелушінь.

У мене комбінована шкіра і Т-зона - це одна з найкапризніших зон через надмірне виділення себуму, якщо догляд мені не підходить на носі одразу виникають сальні ниті. Так ось з цими падами Т-зона має чисті пори, звичайно тут в комплексі потрібно оцінювати догляд, враховувати очищення та зволоження.

Після використання падів я чекаю пару хвилин і наношу зволожуючий крем "Hydra" також від Lunnitsa.

За весь час використання помітила, що зменшилась кількість висипів, які іноді у мене бувають. А також рельєф став рівнішим і шкіра виглядає сяючою.

Пади упаковані в пластикову баночку, яка під кришкою має додаткову мембрану. Коли я вперше відкривала її, то помітила, що для безпеки мембрану заклеїли скотчем, щоб транспортування було точно без протікань і все доїхало цілим без сюрпризів😅 за це таке піклування дякую бренду. У відео якраз можете побачити розпаковку.

Всередині всього 50 тонких дисків, за розміром приблизно, як звичайний ватний диск але видовженої овальної форми. Вони складені в акуратно стопочку, на дні трохи є сироватки і всі диски дуже добре нею просочені.

З однієї сторони мають рельєфну текстуру з кружечками, з іношої - гладеньку. Користуватись ними дуже зручно, диск не залишає слідів ворсу і приємний до шкіри.

Засіб мені сподобався, як у використанні так і за дією. Він працює делікатно, кислоти діють м’яко, я б навіть рекомендувала спробувати такий пілінг, якщо ви хочете вперше познайомити свою шкіру з кислотами.

Зараз розпал літа, і якраз такий неагресивний пілінг дуже актуальний. В ранковій рутині завжди використовую спф 50 (я його завжди використовую) але у випадку з кислотами він необхідний!

Раджу спробувати❤️