Кузя Ю-а

Неймовірна знахідка серед підгузків

Неймовірна знахідка серед підгузків

Я відкрила особливу знахідку серед українських брендів - підгузки ILA, які не поступаються дорогим іноземним брендам. Вони якісні, бюджетні і від національної торгової марки!

Знаючи, що серед моїх читачів багато мам, які цікавляться якісною продукцією, особливо приємно мені ділитись власним досвідом.

Я вже декілька разів писала про те, що моя донька з народження страждає на атопію. З підтримкою лікарів і належного догляду ми змогли навчитися контролювати цей стан. Але кожен новий продукт може спровокувати гостру реакцію, тому вибір підгузників є дуже важливим.

Я дуже хотіла знайти щось бюджетне, якісне, зручне і, звісно, гіпоалергенне. Як ви розумієте, велика частина наших витрат припадає на "підгузки". І ось, чудо сталося! Я відкрила абсолютно новий бренд ila. Доречі, не зважаючи на розмір, люба пачечка коштує однаково. Більше ніяких підводних каменів. І на власний страх і ризик я спробувала... і це просто вражаюча якість!

Поділюсь фото своєю крихітки) Цей постик мені в радість 👌

Неймовірна знахідка серед підгузків

✔️Кожен підгузок ILA створюється з матеріалу, що пропускає повітря та швидко поглинає вологу.

✔️Еластичні манжети допомагають підгузкам повторювати форму тіла малюка та щільніше охоплювати ніжки, не допускаючи протікання та забезпечуючи комфорт як під час активних рухів, так і уві сні.

✔️Підгузки мають гіпоалергенну властивість, не викликають почервоніння і подразнення, підходять навіть для найчутливішої шкіри малюка.

Здоровий сон - без протікань та подразнення! Це ідеально!

Повторюсь, я пишаюсь, що ми створюємо такий якісний український продукт.

Мушу сказати, що у бренду є три розміри, а саме 3,4,5. Формат класичних підгузків!

Сподіваюсь, буде розширення, та я потішусь підгузками у форматі "трусиків". Я дуже шкодую, що так пізно дізналась про бренд ILA, адже ми на шляху завершення використання підгузків. Але цей шлях - ох який нелегкий, але я тепер маю вірного помічника у вигляді ILA 👌

Ці підгузки - знахідка!