Vacation MAKE-UP BAG р.1
Що кладу до косметички у відпустку 👙
Відпустка не довга і не коротка, та і в коротку відпустку я не можу поїхати лише з однією сумкою або косметичкою
Цього разу їх у мене 2:
👝Косметичка велика, яка вмістила засоби для волосся, тіла та обличчя
👝Косметичка для декоративки
Отже, щоб не перевантажувати допис засобами, це буде частина про те, що вмістилось до першої косметички
Обличчя
Сонцезахисний крем з пробіотиками Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+ PA++++
Тонер для обличчя зволожуючий двофазний з комбучею Top Beauty
Ампульна есенція з екстрактом центели азіатської SKIN1004 Madagascar Centella Asiatica 100 Ampoule
Нічна сироватка з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, зморшок та вирівнювання тону шкіри обличчя - Garnier Skin Active Vitamin C Night Serum
Заспокійливий лосьйон з екстрактом алое Isntree Aloe Soothing Emulsion
Очищувальна пінка для обличчя Heimish All Clean Green Foam pH 5.5
Medi Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil Гідрофільна олія з пробіотиками й колагеном
Антивіковий крем для шкіри навколо очей та обличчя з ефектом ліфтингу AHC Ten Revolution Real Eye Cream For Face
Бальзам для губ “Банан+Полуниця” Lapush
Волосся
Маска 3 в 1 "Банан", живлення для сухого і дуже сухого волосся Garnier Fructis Superfood Mask
Відновлювальний спрей для волосся Kallos Cosmetics Botaniq Superfruits Repair Hair Spray
Тонік для волосся "Гідролат Hydro-Mix" Agor Summer Hair Tonic
Шампунь для волосся "Догляд і детокс" для жирних коренів і сухих кінчиків Schauma
Щітка для волосся, чорна з фіолетовим Janeke Superbrush
Тіло
Мультифункціональна суха олія для тіла LAMEL Make Up Sunwave Shimmering Body Oil з шимером та олією макадамії
Парфумований спрей-міст для тіла з шиммером Top Beauty
PHarmika Спрей сіті протект СПФ 50 City Protection Spray SPF 50 - використовую саме для тіла
Зволожувально-живильний бальзам для тіла, для сухої та чутливої шкіри Eveline Cosmetics BodyCare Med+ Body Balm
Спрей від усіх літаючих комах та кліщів Extravel Strong
Антицелюлітна гель-маска для тіла "Крижане обгортання" H2Organic
Банки вакуумні масажні для живота і тіла "Антицелюлітний масаж, чарівні контури тіла" Chudesnik
Зараз можу зробити висновок і наочно бачу, що моє обличчя потребує набагато більше засобів, ніж інші частини тіла
Воно не може існувати без цієї купки
А те що мені треба багато всього я і так знала😁
Коментарі (0)