MAXIMOVA🌷

Олівець для брів 02 Оля Полякова

Олівець для брів 02 Оля Полякова

Оформлення брів обов’язкове в моїх макіяжах і я роками прив’язуаалась до засобів для брів, які мені подобались, кожного разу думала, що ось саме цей найкращий. Так було з помадкою для брів, яких я використала декілька баночок, потім я перейшла на олівці з мікро стержнем, думала зручніше не може бути і я ніколи не повернуть до звичайних олівчиків. А тепер я буду вихваляти той самий звичайний олівчик в дереві.

Через це зробила для себе висновки, що б’юті індустрія не стоїть на місці і продукти та їх формули постійно оновлюються, тому варто звертати увагу на новинки та відкривати для себе різну косметику.

Олівець для брів 02 Оля Полякова

Буду ділитись враженнями про олівець для брів від бренду Олі Полякової. Признаюсь, цікаво було познайомитись з цією косметикою, про неї я чула, що пакування люксове та виробляється в країнах Європи.

А тепер я знаю, що це якісна косметика!

Пакування справді красиве, олівчик був упакований в коробку, до того ж він не колотився всередині, а був зафіксований у картонному кріпленні.

На коробці вказана вся потрібна інформація, мій олівчик був вироблений в Німеччині.

У мене відтінок номер 02 «seductive brown» спокусливий коричневий. В лінійці всього три відтінки, 01 - найсвітліший для блондинок, 02 - для світленьких та русявих, 03 - для темних відтінків волосся (хоча Pilirina в своєму недавньому дописі довела, що відтінок 03 «шикарна брюнетка» може підійти для блондинок)😁

Колір олівця красивий, світлий коричневий з холодним підтоном без рижинки. В залежності від натиску він залишає більш насичений або напівпрозорий слід.

Мене підкупила його текстура! Спочатку я підозріло віднеслась, бо роблячи свотч зрозуміла, що стержень досить м’який, а такі формули на моїй комбінованій шкірі мажуться і розтікаються. Але з цим олівцем не сталось такого!

Користуватись ним дуже легко, він прекрасно віддає пігмент. Я ним не профарбовую окремі волоски, а заповнюю потрібні місця і прочесую, таким чином створюється ефект пудрового напилення. За насиченістю, якраз як мені підходить.

І головне, що він фіксується і нікуди не тікає та не зникає з часом з обличчя! Я користуюсь ним вже близько місяця і ходила з ним в шалену спеку, і брови залишались на місці!👌

Гоститься він добре звичайною косметичною точилкою, стержень не ламається. Оформлення дизайну олівця дуже вдале:

  • з одного краю зручна щіточка, вона доьре прочесує брови, закривається прозорим ковпачком, що дуже зручно, адже одразу видно з якої сторони олівець, і з якої щіточка;
  • з другого краю сам олівець, що закривається красивим золотистим ковпачком.

Я дуже задоволена цим продуктом! Достойний олівець, раджу спроьувати. В якщо ще й по пуції знайдете - хватайте!😊

Також в моїй косметичці від Олі Полякової ще є туш та блиск. Про них також будуть огляди, якщо цікаво, заходьте в мій профіль.