Олівець для брів 02 Оля Поляк ова
Не думала, що олівець для брів може мене вразити
Оформлення брів обов’язкове в моїх макіяжах і я роками прив’язуаалась до засобів для брів, які мені подобались, кожного разу думала, що ось саме цей найкращий. Так було з помадкою для брів, яких я використала декілька баночок, потім я перейшла на олівці з мікро стержнем, думала зручніше не може бути і я ніколи не повернуть до звичайних олівчиків. А тепер я буду вихваляти той самий звичайний олівчик в дереві.
Через це зробила для себе висновки, що б’юті індустрія не стоїть на місці і продукти та їх формули постійно оновлюються, тому варто звертати увагу на новинки та відкривати для себе різну косметику.
Анпакінг
Буду ділитись враженнями пр о олівець для брів від бренду Олі Полякової. Признаюсь, цікаво було познайомитись з цією косметикою, про неї я чула, що пакування люксове та виробляється в країнах Європи.
А тепер я знаю, що це якісна косметика!
Про олівець
Пакування справді красиве, олівчик був упакований в коробку, до того ж він не колотився всередині, а був зафіксований у картонному кріпленні.
На коробці вказана вся потрібна інформація, мій олівчик був вироблений в Німеччині.
У мене відтінок номер 02 «seductive brown» спокусливий коричневий. В лінійці всього три відтінки, 01 - найсвітліший для блондинок, 02 - для світленьких та русявих, 03 - для темних відтінків волосся (хоча Pilirina в своєму недавньому дописі довела, що відтінок 03 «шикарна брюнетка» може підійти для блондинок)😁
Враження від використання
Колір олівця красивий, світлий коричневий з холодним підтоном без рижинки. В залежності від натиску він залишає більш насичений або напів прозорий слід.
Мене підкупила його текстура! Спочатку я підозріло віднеслась, бо роблячи свотч зрозуміла, що стержень досить м’який, а такі формули на моїй комбінованій шкірі мажуться і розтікаються. Але з цим олівцем не сталось такого!
Користуватись ним дуже легко, він прекрасно віддає пігмент. Я ним не профарбовую окремі волоски, а заповнюю потрібні місця і прочесую, таким чином створюється ефект пудрового напилення. За насиченістю, якраз як мені підходить.
І головне, що він фіксується і нікуди не тікає та не зникає з часом з обличчя! Я користуюсь ним вже близько місяця і ходила з ним в шалену спеку, і брови залишались на місці!👌
Гоститься він добре звичайною косметичною точилкою, стержень не ламається. Оформлення дизайну олівця дуже вдале:
- з одного краю зручна щіточка, вона доьре прочесує брови, закривається прозорим ковпачком, що дуже зручно, адже одразу видно з якої сторони олівець, і з якої щіточка;
- з другого краю сам олівець, що закривається красивим золотистим ковпачком.
Я дуже задоволена цим продуктом! Достойний олівець, раджу спроьувати. В якщо ще й по пуції знайдете - хватайте!😊
Також в моїй косметичці від Олі Полякової ще є туш та блиск. Про них також будуть огляди, якщо цікаво, заходьте в мій профіль.
Коментарі (0)