Nastina

Maybelline New York Tattoo Brow

Maybelline New York Tattoo Brow

Мої вітання!

Незалежно від того, роблю я сьогодні макіяж, чи ні, я обов'язково вкладаю брови. Тривалий час я користувалася фіксуючими гелями для брів. Купувала від різних брендів: EVELINE, AVON, Vivienne Sabo тощо. Та в якийсь момент мені ця форма випуску продуктів набридла і я вирішила спробувати якийсь новий вид стайлінгу брів. Довго думала про мило, але всеж не взяла, бо річ не дуже функціональна, треба мати окремо щіточку, і вже виходить, не дуже переносний формат. Так що вирішила замовити іншим разом.

В якийсь момент я побачила в великому асортименті продукції Maybelline New York віск-стік для брів, що представлений в різних відтінках, а також в прозорому варіанті.

Я зрозуміла, що це саме те, що треба, адже з одного боку ми бачимо віск, а з іншого зручну трикутну щіточку для прочісування та вкладання брів.

Отримала свою посилку і одразу почала користуватися, адже мій гель для брів якраз закінчився, замовила прозорий стік. До речі, країна-виробник сьогоднішнього продукту - Корея. Стік зручно виходить з упаковки, не має запаху, досить тугої консистенції. Зручно наноситься на брови, я його нанесла поверх ворсинок і добре вичесала брови, надавши їм форму.

Залежно від бажаного ступеню фіксації розхід різний. Я наношу досить багато продукту, а з кількох штрихів цим стіком сильної фіксації не буде, десь 4-з-10. А от добре вклавши брови, я отримую фіксацію на 8-9 з 10. Не як клей, але дуже стійко.

Для себе я виділила плюси і мінуси даного продукту:

Плюси:

+ цікава задумка;

+ зручний формат для подорожей;

+ можна пригладити ще й baby-hairs по лінії росту волосся;

+ досить широкий асортимент відтінків, кожен знайде потрібний собі;

+ фіксація на 8 з 10, відчувається, що брови вкладені;

+ суха формула, не треба чекати висихання, як, наприклад, буває з гелем;

+ віск не пересушує волоски і шкіру під бровами.

Мінуси:

- В ціновому сегменті бренду ціна середня, але проти дешевших гелів для брів, 280 - це дорогувато;

- Всеж не бетонуюча фіксація, тому можна на таку потребу пошукати щось сильніше.

Для мене віск - це новий продукт в косметичці, який я включила в свій щоденний б'юті-ритуал, і користуюся на постійній основі. Рекомендую спробувати, думаю він багатьом припаде до душі, адже в нього дуже зручна формула!

Бажаю всім вдалих покупок! На все добре!

Maybelline New York Tattoo Brow
Maybelline New York Tattoo Brow
Maybelline New York Tattoo Brow