21 відтінок BB крем Bless Beauty Smooth Skin 24H
На огляді рубрика «бюджет» та ВВ крем від бренду Bless Beauty, який став досить популярним. Про нього все більше говорять на просторах інтернету, тому я також мала його спробувати адже люблю робити бюджетні знахідки.
Отже, крем упакований в тюбик з потоншеним носиком, користовутись ним дуже зручно, продукт легко виходить та дозується.
У мене крем у відтінку 21, підійде світлим дівчатам з легесенько засмагою. Я помітила, що даний відтінок з жовтуватим підтоном, проте мені підійшов, після розподілення на обличчі він ніби підлаштовується і не жовтить.
Перекриваючі здібності вище середнього, на фото «до/після» можете побачити різницю, якраз мала висипи на шкірі і чітко видно, як гарно замаскувались почервоніння та вирівнявся загалом тон шкіри. До того ж маю ластовиння, його видно під тонким шаром крему ніби бід вуаллю. Наносила тон на обличчя в один шар, лише на недоліках додавала трохи продукту, щоб краще перекрити ті зони.
Крем добре нашаровується і тягнеться. Невибагливий в нанесенні. Текстура у нього достатньо легка. Я наносила пензликом і він чудово ним розподілився, якщо шанашу спонжем - також все добре розтушовується.
Фініш має природньо-сяючий, красивий. Лежить красиво на шкірі, без ефекту маски та комфортно відчувається на шкірі. Зверху я його фіксую пудрою. Не викликав висипань чи інших проблем зі шкірою.
Стійкість
За стійкість даю крему тверду 10-ку! На моїй комбінованій шкірі він чудово сидить протягом дня, не пливе і не скочується. Під кінець дня видно, що затирається покриття в зоні підборіддя але це мімічно активна зона і я руками там можу торкатись обличчя тому це норма.
Висновки: це хороший BB крем за бюджетною ціною! Прекрасно підійде для щоденних макіяжів, адже комфортний та легкий у нанесенні і невагомий на шкірі.
Коментарі (0)