MAXIMOVA🌷

21 відтінок BB крем Bless Beauty Smooth Skin 24H

Отже, крем упакований в тюбик з потоншеним носиком, користовутись ним дуже зручно, продукт легко виходить та дозується.

У мене крем у відтінку 21, підійде світлим дівчатам з легесенько засмагою. Я помітила, що даний відтінок з жовтуватим підтоном, проте мені підійшов, після розподілення на обличчі він ніби підлаштовується і не жовтить.

Перекриваючі здібності вище середнього, на фото «до/після» можете побачити різницю, якраз мала висипи на шкірі і чітко видно, як гарно замаскувались почервоніння та вирівнявся загалом тон шкіри. До того ж маю ластовиння, його видно під тонким шаром крему ніби бід вуаллю. Наносила тон на обличчя в один шар, лише на недоліках додавала трохи продукту, щоб краще перекрити ті зони.

Крем добре нашаровується і тягнеться. Невибагливий в нанесенні. Текстура у нього достатньо легка. Я наносила пензликом і він чудово ним розподілився, якщо шанашу спонжем - також все добре розтушовується.

Фініш має природньо-сяючий, красивий. Лежить красиво на шкірі, без ефекту маски та комфортно відчувається на шкірі. Зверху я його фіксую пудрою. Не викликав висипань чи інших проблем зі шкірою.

Стійкість

За стійкість даю крему тверду 10-ку! На моїй комбінованій шкірі він чудово сидить протягом дня, не пливе і не скочується. Під кінець дня видно, що затирається покриття в зоні підборіддя але це мімічно активна зона і я руками там можу торкатись обличчя тому це норма.

Висновки: це хороший BB крем за бюджетною ціною! Прекрасно підійде для щоденних макіяжів, адже комфортний та легкий у нанесенні і невагомий на шкірі.

25 липня, 2024
MAXIMOVA🌷
25 липня, 2024