Iryna Koval

Моя підбірка жіночих ароматів від Avenue des Parfums

Моя підбірка жіночих ароматів від Avenue des Parfums
Моя підбірка жіночих ароматів від Avenue des Parfums

Avenue des Parfums – це парфумерний бренд, який дає можливість експериментувати з ароматами і змінювати свій підхід до їх використання.

Avenue des Parfums – це не просто запахи, а справжні подорожі, що переносять в різні куточки світу, допомагаючи відчути їхній дух і емоції. Від романтичного Парижу до екзотичної Гавани, від величного Нью-Йорка до спокійної Паттаї – кожен аромат це подорож у часі і просторі.

Сьогодні хочу розповісти про свої фаворита серед жіночих ароматів та які подорожі вони втілюють.

Яскрава Африка з парфумованою водою Spicy Zanzibar, яка перенесе тебе в дивовижну подорож до таємничого острова Занзібар. Аромат починається з вибуху свіжих нот бергамоту, амальфійського лимона та апельсина, створюючи відчуття ранкової свіжості та бадьорості. Поступово розкривається серце аромату з вишуканими нотами жасмину та фіалки, надаючи йому чуттєвості. Завершують композицію теплі акорди амбри, ветівера, кедра та мускусу, що додають глибини та стійкості. Spicy Zanzibar – це більше, ніж просто аромат, це ціла історія, натхненна культурою та атмосферою Африки, яка дозволяє зануритися в її магію та красу щоразу, коли ти користуєшся цим парфумом. М’який, містичний, злегка солодкий і водночас універсальний аромат підходить як для щоденного використання так і для особливих випадкі.

Це подорож до Мілану у флаконі. Початкові ноти жасмину, османтусу та травневої троянди втілюють прогулянку розкішними садами. Ноти серця молока, нарцису та туберози перенесуть вас до вишуканих кав'ярень і квіткових ринків. Кінцеві ноти амбри та білого кедра завершують подорож, нагадуючи про теплі вечори та стильні бульвари Мілану.

Захоплююча подорож до сонячного Аліканте. Початкові ноти кардамону, персика та червоного апельсина пробуджують відчуття свіжого ранку на ринку зі стиглими фруктами. Ноти серця жасміну та рому перенесуть вас до середземноморського пляжу, де аромат жасміну змішується з теплими морськими бризами. Кінцеві ноти бобів тонка, ванілі, ветиверу та сандалу додають шлейфу теплоти, як затишний вечір у приморському ресторанчику.

Juicy Santo Domingo - це вибух смаків і ароматів Карибів. Початкова нота манго і чорного перцю дарує екзотичну свіжість і пікантність. Серце з жасмину, ірису та лотосу розкривається квітковою ніжністю, створюючи атмосферу тропічного саду. Кінцеві ноти ванілі та пачулі додають глибини і теплоти, залишаючи солодкий і чуттєвий шлейф. Це аромат, що переносить вас до яскравого і сонячного Санто-Домінго.

Avenue des Parfums – це вишукані аромати, що переносять у найкрасивіші куточки світу, даруючи незабутні відчуття та емоції. Вони відзначаються високою якістю і стійкістю, залишаючи тривалий і привабливий шлейф, який підкреслить вашу індивідуальність у будь-якій ситуації протягом всього дня.