Роблю мейк повністю новою косметикою. Знайомлюся з косметикою від Maybelline.
ВЕЛИКИЙ ДОПИС!
Усім привіт! Нещодавно я зробила закупку нової декоративної косметики, переважно від бренду maybelline new york, а також оновила рум'яне від Ламель. Не відкладаючи новинки у далекий ящик, Я одразу зробила весь макіяж лише цими п'ятьма продуктами. Мейк вийшов класний і тому ділюся своїм відгуком на всі б'юті-продукти
1. Тон - Maybelline New York Instant Perfector Glow
Чомусь спочатку попікав обличчя, але через хвилину це відчуття минуло. Розносила по обличчю тон його ж кушоном, і зверху приплескувала спонжем для макіяжу.
Покриття лягло ідеально, на фото я нанесла цей тон 4-в-1 і рум'яна, жодної пудри на моєму обличчі немає. Ми бачимо сяючий ефект і середнє покриття.
Це ідеальний продукт на всі сезони, а особливо, на літо, бо замість 4 засобів ми використовуємо лише один❤️
Плюси цього тонального крему:
- Рівне покриття;
- Швидке і просте розтушовування;
- Природній фініш;
- За покупки від 700 Мейбелін часто висилає мерчеві подарунки;
- Герметична упаковка, залишки продукту не залишаються на стінках флакончика;
- Добре комбінується з іншими продуктами.
Мінуси:
- Маленький об'єм порівняно з іншими тональниками.
- Повна ціна (500 грн+) кусається.
100/10
2. Рум'яна - LAMEL FLAMY Fever Blush
На вибір було два відтінки: мій рожевий і червоно-кораловий. Мені набагато більше пасують холодні рожеві відтінки, тому червоний я не обрала. Для мене він специфічніший і не до кожного макіяжу підійде.
Наносила пензлем для рум'ян на щічки і трішки на повіки.
Продукт добре набирається на пензлик, і відмінно тушується на шкірі. Самі рум'яна досить пігментовані, Я навіть спочатку подумала що нанесла забагато, але потім добре розтушувала, трішки нанесла на повіки і вийшло досить гарно.
Я не часто купую косметику від LAMEL, але останнім часом бачу в них багато гідних уваги продуктів, цим рум'янам абсолютний лайк! Додам у свою щоденну косметичку і буду користуватися на постійній основі.
10/10
3. Туш - Синя туш для вій New York Lash Sensational Sky High
Я часто купую кольорові туші для вій, в мене була зелена, жовта, блакитна, рожева, коричнева, всі від різних брендів, але переважно всі від Avon.
Сьогодні відкрила туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High, і одразу в синьому кольорі.
Туш досить яскрава, має конусоподібну щіточку середнього розміру, що зручно профарбовує навіть найменші війки.
Нанесла в 4 шари, туш добре подовжує вії і піднімає їх, ніби розкриваючи погляд.
Рекомендую цю туш до покупки, особливо тим, хто любить формулу Sky High в чорному відтінку
4. Губи - Рожевий бальзам для губ з кольором і запахом Maybelline New York Baby Lips Lap Balm
З продуктів для губ я обрала Baby Lip Balm. Знаю, що в 2010-х цей бальзам мав більше ароматів і відтінків, але зараз залишилось лише три: маракуйя, персик, вишня. Замовила маракуйю і вже розумію, що придбаю решту два відтінки.
Бальзам має яскраво-рожевий колір, як для доглядового засобу, добре пігментований, аромат досить яскравий, тропічних фруктів, маракуйї. Текстура дуже ніжна, тануча і дуже приємна.
На фото нижче я зробила макіяж і на губи спеціально нанесла лише цей бальзамчик від Maybelline, щоб побачити, який він має вигляд без жодних олівців, помад тощо.
Класний продукт! 10/10
5. Брови - Maybelline New York Tattoo Brow Моделювальницй віск-стік для фіксації брів.
В якийсь момент я побачила в великому асортименті продукції Maybelline New York віск-стік для брів, що представлений в різних відтінках, а також в прозорому варіанті. Я зрозуміла, що це саме те, що треба, адже з одного боку ми бачимо віск, а з іншого зручну трикутну щіточку для прочісування та вкладання брів.
Отримала свою посилку і одразу почала користуватися, адже мій гель для брів якраз закінчився, замовила прозорий стік. До речі, країна-виробник - Корея. Стік зручно виходить з упаковки, не має запаху, досить тугої консистенції. Зручно наноситься на брови, я його нанесла поверх ворсинок і добре вичесала брови, надавши їм форму.
Залежно від бажаного ступеню фіксації розхід різний. Я наношу досить багато продукту, а з кількох штрихів цим стіком сильної фіксації не буде, десь 4-з-10. А от добре вклавши брови, я отримую фіксацію на 8-9 з 10. Не як клей, але дуже стійко.
Для себе я виділила плюси і мінуси даного продукту:
Плюси:
+ цікава задумка;
+ зручний формат для подорожей;
+ можна пригладити ще й baby-hairs по лінії росту волосся;
+ досить широкий асортимент відтінків, кожен знайде потрібний собі;
+ фіксація на 8 з 10, відчувається, що брови вкладені;
+ суха формула, не треба чекати висихання, як, наприклад, буває з гелем;
+ віск не пересушує волоски і шкіру під бровами.
Мінуси:
- В ціновому сегменті бренду ціна середня, але проти дешевших гелів для брів, 280 - це дорогувато;
- Всеж не бетонуюча фіксація, тому можна на таку потребу пошукати щось сильніше.
Дякую, що дочитали цей допис до кінця!
Діліться враженнями про ці продукти!
Ще фото!
Синій колір туші видно неозброєним оком, а на сонці, так взагалі!
Синій колір виданий озореним оком иній колір туші видно неозброєним окомоком
Ком ентарі (0)