Nastina

Роблю мейк повністю новою косметикою. Знайомлюся з косметикою від Maybelline.

Усім привіт! Нещодавно я зробила закупку нової декоративної косметики, переважно від бренду maybelline new york, а також оновила рум'яне від Ламель. Не відкладаючи новинки у далекий ящик, Я одразу зробила весь макіяж лише цими п'ятьма продуктами. Мейк вийшов класний і тому ділюся своїм відгуком на всі б'юті-продукти

1. Тон - Maybelline New York Instant Perfector Glow

Чомусь спочатку попікав обличчя, але через хвилину це відчуття минуло. Розносила по обличчю тон його ж кушоном, і зверху приплескувала спонжем для макіяжу.

Покриття лягло ідеально, на фото я нанесла цей тон 4-в-1 і рум'яна, жодної пудри на моєму обличчі немає. Ми бачимо сяючий ефект і середнє покриття.

Це ідеальний продукт на всі сезони, а особливо, на літо, бо замість 4 засобів ми використовуємо лише один❤️

Плюси цього тонального крему:

- Рівне покриття;

- Швидке і просте розтушовування;

- Природній фініш;

- За покупки від 700 Мейбелін часто висилає мерчеві подарунки;

- Герметична упаковка, залишки продукту не залишаються на стінках флакончика;

- Добре комбінується з іншими продуктами.

Мінуси:

- Маленький об'єм порівняно з іншими тональниками.

- Повна ціна (500 грн+) кусається.

100/10

2. Рум'яна - LAMEL FLAMY Fever Blush

На вибір було два відтінки: мій рожевий і червоно-кораловий. Мені набагато більше пасують холодні рожеві відтінки, тому червоний я не обрала. Для мене він специфічніший і не до кожного макіяжу підійде.

Наносила пензлем для рум'ян на щічки і трішки на повіки.

Продукт добре набирається на пензлик, і відмінно тушується на шкірі. Самі рум'яна досить пігментовані, Я навіть спочатку подумала що нанесла забагато, але потім добре розтушувала, трішки нанесла на повіки і вийшло досить гарно.

Я не часто купую косметику від LAMEL, але останнім часом бачу в них багато гідних уваги продуктів, цим рум'янам абсолютний лайк! Додам у свою щоденну косметичку і буду користуватися на постійній основі.

10/10

3. Туш - Синя туш для вій New York Lash Sensational Sky High

Я часто купую кольорові туші для вій, в мене була зелена, жовта, блакитна, рожева, коричнева, всі від різних брендів, але переважно всі від Avon.

Сьогодні відкрила туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High, і одразу в синьому кольорі.

Туш досить яскрава, має конусоподібну щіточку середнього розміру, що зручно профарбовує навіть найменші війки.

Нанесла в 4 шари, туш добре подовжує вії і піднімає їх, ніби розкриваючи погляд.

Рекомендую цю туш до покупки, особливо тим, хто любить формулу Sky High в чорному відтінку

4. Губи - Рожевий бальзам для губ з кольором і запахом Maybelline New York Baby Lips Lap Balm

З продуктів для губ я обрала Baby Lip Balm. Знаю, що в 2010-х цей бальзам мав більше ароматів і відтінків, але зараз залишилось лише три: маракуйя, персик, вишня. Замовила маракуйю і вже розумію, що придбаю решту два відтінки.

Бальзам має яскраво-рожевий колір, як для доглядового засобу, добре пігментований, аромат досить яскравий, тропічних фруктів, маракуйї. Текстура дуже ніжна, тануча і дуже приємна.

На фото нижче я зробила макіяж і на губи спеціально нанесла лише цей бальзамчик від Maybelline, щоб побачити, який він має вигляд без жодних олівців, помад тощо.

Класний продукт! 10/10

5. Брови - Maybelline New York Tattoo Brow Моделювальницй віск-стік для фіксації брів.
В якийсь момент я побачила в великому асортименті продукції Maybelline New York віск-стік для брів, що представлений в різних відтінках, а також в прозорому варіанті. Я зрозуміла, що це саме те, що треба, адже з одного боку ми бачимо віск, а з іншого зручну трикутну щіточку для прочісування та вкладання брів.
Отримала свою посилку і одразу почала користуватися, адже мій гель для брів якраз закінчився, замовила прозорий стік. До речі, країна-виробник - Корея. Стік зручно виходить з упаковки, не має запаху, досить тугої консистенції. Зручно наноситься на брови, я його нанесла поверх ворсинок і добре вичесала брови, надавши їм форму.
Залежно від бажаного ступеню фіксації розхід різний. Я наношу досить багато продукту, а з кількох штрихів цим стіком сильної фіксації не буде, десь 4-з-10. А от добре вклавши брови, я отримую фіксацію на 8-9 з 10. Не як клей, але дуже стійко.

Для себе я виділила плюси і мінуси даного продукту:
Плюси:
+ цікава задумка;
+ зручний формат для подорожей;
+ можна пригладити ще й baby-hairs по лінії росту волосся;
+ досить широкий асортимент відтінків, кожен знайде потрібний собі;
+ фіксація на 8 з 10, відчувається, що брови вкладені;
+ суха формула, не треба чекати висихання, як, наприклад, буває з гелем;
+ віск не пересушує волоски і шкіру під бровами.

Мінуси:
- В ціновому сегменті бренду ціна середня, але проти дешевших гелів для брів, 280 - це дорогувато;
- Всеж не бетонуюча фіксація, тому можна на таку потребу пошукати щось сильніше.

Дякую, що дочитали цей допис до кінця!

Діліться враженнями про ці продукти!

Синій колір туші видно неозброєним оком, а на сонці, так взагалі!

Синій колір виданий озореним оком иній колір туші видно неозброєним окомоком