Amethystium

Актив для реанімування волосся Pharma Group Laboratories Keratin Serum

Актив для реанімування волосся Pharma Group Laboratories Keratin Serum
  • Її потрібно наносити на корені волосся, вздовж проділів для стимуляції кровообігу.
  • Досить маленький обʼєм і великий розхід, вистачить на декілька разів.
  • Можна додати сироватку в долоню до шампуню.
  • Виробником вказано, що процедуру потрібно проводити 1 раз на 2 дні.

  • Склад

Гідролізат Протеїнів Кератину - гідролізат кератину, будучи білком, потужно зволожує і відновлює тканини.

Гідролізат плаценти - це високоактивний

низкомолекулярний компонент, здатний

проникати глибоко в шкіру. Він отримується шляхом подрібнення плацентарної тканини і подальшого гідролізу за допомогою кислот або ферментів.

Токоферол ацетат - це вітамін Е природного походження, захищений від окислення. Він захищає епідерміс, поверхневий шар шкіри від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання.

Вітамін А (Ретинол Пальмітат) – жиророзчинний вітамін А. Основні функції: зволоження, відновлення, уповільнення старіння, омолодження.

Колаген - діє в глибоких шарах шкіри, стимулюючи відновлення клітин і сприяючи еластичності та пружності шкіри. Усуває зморшки, створюючи на шкірі захисну плівку та захищаючи її від впливу зовнішніх факторів. Утримує в шкірі велику кількість вологи, даруючи їй довготривале зволоження.

Вітамін PP або іншими словами - нікотинова кислота, часто використовується при проблемній шкірі. Цей вітамін цінується у сфері косметології за те, що він допомагає у процесі окислення і відновлення клітин.

Бета-глюкан – імуномодулюючий агент, заспокоює подразнення та почервоніння, знімає запалення шкіри, активізує відновлювальні процеси в області пошкоджених клітин. Д-пантенол і алантоїн активно зволожують та заспокоюють шкіру.

Д-пантенол надає на шкіру ранозагоювальну і протизапальну дію, сприяє швидкому відновленню клітин і реабілітації тканин. Він усуває пошкодження в структурі білка кератину, з якого складається верхній шар шкіри, стимулює обмін речовин, вкрай важливий у процесі регенерації.