Мисткиня🎨

Дует для шкіри навколо очей

Дует для шкіри навколо очей

Вітання, паняночки!

Делікатна шкіра навколо очей потребу окремої уваги. Саме тому я вирішила скористатися B-TOX Mask Ефект 8 Проти 8 ознак вікових змін для шкіри навколо очей. Це двоетапний догляд, що складається з маски та serum - сироватки.

Перший етап. Патчі під очі з чорного нетканого полотна просочена діючою прозорою речовиною. Єдиний мінус - вона дуже рідка і стікає. Так незручно. Запах майже відсутній. Виробник рекомендує нанести маску на оищену шкіру, зачекати 15 хвилин і залишки змити теплою водою. Що я і зробила. По відчуттям - нічого особливого, як і багато інших тканинних масок даного виробника. Є приємне відчуття зволоження.

Другий етап. Від виробника:

Ефективний засіб проти старіння підсилює дію В-ТОХ маски. Унікальність В-ТОХ Serum полягає в здатності постійно розгладжувати зморшки, у міорелаксуючій дії. Активні компоненти проникають в глибокі шари шкіри й борються з вісьмома ознаками старіння, забезпечуючи тривале, глибоке зволоження й живильних ефект.

По консистенції схоже на живильних крем. Має легкий косметичний аромат. Об'єму 3 г. вистачить на декілька застосувань. Певна річ, сходу всі дрібні зморшки продукт не розгладив, але разом із тим шкіра більш доглянута. Тому обов' язково повторю цю маску.

Сподіваюсь мій досвід стан вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Дует для шкіри навколо очей
Дует для шкіри навколо очей