Інна ✨

Лаки для нігтів

Лаки для нігтів

Продовжую ділитись своєї колекцією лаків для нігтів. І хоча більш за все я люблю червоні/ягідні глянцеві нігтики, маю декілька лаків з блискітками, які використовую або як топери, або у рідкісних випадках натхнення, коли хочу намалювати якісь блискучі елементи. Блискучій манікюр трапляється пару раз на рік, от тих випадків ці лаки і чекають.

Лаки для нігтів

Придбала у фізичному магазині у передноворічній сяючій ейфорії. Хотілось все блискуче, то ж я отвела душу. Мені подобається їх невеликій об'єм - як раз вистачить погратись і не треба думати, як ті відра по 15 мл лаку використати. Пензлик непоганий, широкий, наносяться лаки без проблем. Сохнуть як і усі інші лаки, носяться декілька днів, але на мені майже усі лаки гарно носяться. В цілому за всіма характеристиками - нормальні, враховуючі що купила я іх взагалі за якісь копійки.

  • NYD Professional Glow Vibe 03 - напівпрозорий лак з дрібними різнокольоровими золотаво-рожево-зеленими бліскитками. Красиво виглядає у якости топеру або самостійно для швидкого манікюру за півгодинки. Переливається на сонечку як хамеліон)
  • NYD Professional Glow Vibe 05 - лак з купою дрібних золотавих блискіток на фіолетовій базі. У 2 щари лягає прям плотно, насичено, не полосить. Красиво виглядає самостійно!
  • NYD Professional Bar on Foil 03 - лак з купою дрібних золотавих блискіток на темній базі. У 2 щари - це прям чорний блискучій лак, даже красиво! Я не маю нічого подібного в колекції, хоча і рідко роблю чорний манікюр, але цей мені дуже подобається, як виглядає на коротких нігтиках. Зазвичай користуюсь ним взимку.
  • NYD Professional Bar on Foil 16 - золотавий лак. Наноситься щільно, без окремих блискіток, наче фольга. Я його придбала, щоб робити маленьки золотисті мазки на нігтяг і від чудово підходить для цього.

Куплені разом з попередніми лаками від NYD у фізичному магазині. Ну кажу ж - відвела душу!)

  • LCF Classic Colour 19 - щільний сріблястий лак. Використовую для окремих мазків.
  • LCF ONE Colour 148 - прозорий лак з разнокольоровими блискітками різного розміру. Таке собі конфеті, яке гарно виглядає у якості топеру.

Це той випадок, коли побачіла - і вже більше не бачіла нічого)) Блискучий, зелений, такій нарядний - неможливо було пройти повз і не придбати! Лак на нігтях у 3 тонких шари виходить саме такій, як в пакуванні. Але треба посидіти, понашаровувати на гарно просушити кожен шар. Блискітки можуть неравномірно наноситись і знімати попередній шар, якщо він не просох. Але якщо потратити час та повозитись, то маникір виходить красивий і він пригортає увагу! Блискітки крупні, тому текстура на нігтях все одно залишається, навіть після нанесення топу. Але я його носила вже 2 рази, мені це не заважало. Погратись, коли хочеться - я іноді таке люблю)