MAXIMOVA🌷

31 відтінок матова помада від Pastel

31 відтінок матова помада від Pastel

Дівчата, якщо вам потрібна матова помада - сміливо можу радити цю від Pastel! Пам’ятаю колись користувалась матовою помадою NoUBA Millebaci, і думала краще не може бути. Але тут з’явився достойний конкурент, ще й дешевше в 3-5 разів! Я не буду їх порівнювати але ефект однаковий - це стійке матове покриття👌

До того ж мені подобається, що у помад Pastel велика кольорова лінійка - на сайті наразі бачу аж 20 відтінків, від пастельних - до яскравих і темних.

31 відтінок матова помада від Pastel
31 відтінок матова помада від Pastel
31 відтінок матова помада від Pastel

У мене помада в 31 відтінку - це світлий приглушений нюдовий рожевий з холодним підтоном. Дуже красивий небанальний колір. Вважаю підійде дівчатам зі світлою шкірою, для смаглявок може бути блідим. Трохи змінюється відтінок в залежності від освітлення.

Я фарбуюсь нею, як самостійним продуктом, але за бажанням можна комбінувати і з олівчиком.

Помада за текстурою дуже приємна, мусова. Наноситься легко, лягає тоненьким шаром, але при цьому гарно передає колір, добре пігментована. Швидко фіксується і на губах вона просто невагома! Не стягує і не сушить шкіру, не тріскається. За потребою нашаровується і не скочується при цьому.

У мене рільєфні губи і не всі текстури мені довподоби але фініш цієї помади гарно виглядає, уявлю як вона красиво «сидить» на зволожених губках гіалуронкою.

Стійкість хороша, але не залізобетонна, іноді бувають такі суперстійкі формули, що ледь з губ віддираються😅 Тут адекватна стійкість, легко витримує каву, а от від їжі, особливо жирненької, розчиняється і залишається контур. Ось я залишила поцілунок на руці, ледь помітний контур залишився (в кружечку).

Класична пластикова туба, на якій є вся потрібна інформація. Для захисту вона мала бар’єрну наклейку, яка з’єднувала кришку і тубу. Об’ємом 7 мл, чого мені абсолютно достатньо. Аплікатор овальний і двосторонній, для нанесення такого пастельного відтінку він зручний.

Рекомендую!