Pilirina 💛💙

ZEST: коли тягне липучкою до цієї шипучки

ZEST: коли тягне липучкою до цієї шипучки
ZEST: коли тягне липучкою до цієї шипучки

Я прихильник мультивітамінних комплексів у яких чітко збалансований склад під потреби нашого організму. Багато вітамінів не синтезуються в організмі і надходять лише з їжею, але це ж скільки треба всього зʼїсти, щоб отримати свою дозу?

У цих таблеточок приваблива, зручна упаковка, а яскраве поєднання кольорів вдале та добре запамʼятовується.

Шипуча форма таблеток ZEST® забезпечує швидку засвоюваність інгредієнтів і максимальний ефект. Всі вони мають різні смаки.

Таблетка шипить і розчиняється близько хвилини, вода забарвлюється у колір фруктів, вказаних на пакуванні. Напій виходить освіжаючий та смачнющий.

Дорослим та дітям старше 11 років розчинити одну таблетку в 200 мл склянці питної води. Рекомендована доза - 2 таблетки на добу. Але я їх щоденно комбіную, тож вживаю 2-3 із різних футлярів.

Не стресуй — релаксуй!

Допомагає подолати негативний вплив стресу на організм, ознаки дефіциту магнію, стомлюваність, м’язову слабкість, дратівливість і тривожність, а також безсоння, порушення ритму серця та м’язові спазми.

Заповнює нестачу дефіциту магнію в організмі, що веде до стану стомлюваності.

Мають лимонний смак 🍋

Швидкий вітамін С зі смаком лісових ягід!

Сприяє покращенню захисних сил організму, поліпшенню функції серцево-судинної системи, зору і зміцненню імунітету.

ЕфферВіт С сприяє покращенню захисних сил організму, функції серцево-судинної системи і зору, зміцненню імунітету та має виражені антиоксидантні властивості завдяки вітаміну С - 1000 mg.

Містить джерело фенілаланіну.

Мають смак лісових ягід 🍓

Сукупна мультидія!

Сприяє зниженню втоми, нормалізації енергетичного метаболізму, функціонуванню нервової та імунної систем, захисту клітин від оксидативного стресу за рахунок 100% денної норми вітамінів: С, E, B6, B2, B1, B12, B5, B9, H, PP у складі.

Мають апельсиновий смак 🍊

Розбудить краще, ніж будильник! І кава вам більше не знадобиться!

Енерджі дає заряд бадьорості та витривалості, сприяє зменшенню втомлюваності, більш інтенсивній м’язовій роботі та розумовій діяльності в умовах фізичних навантажень та стресу за рахунок таурину, кофеїну та вітамінів групи B та С.

▫️Таурин сприяє захисту клітин від оксидативного стресу, має кардіопротекторні властивості та допомагає контролювати рівень тривожності. Захищає клітини серцевого м’яза та кровоносних судин в умовах стресових навантажень.

▫️Кофеїн сприяє покращенню пам’яті та швидкості реакції, зменшенню втомлюваності м’язів.

▫️Вітамін С, ніацин (вітамін PP), пантотенова кислота (вітамін B5), вітамін B6 та вітамін B2сприяють нормальному перебігу енергетичного метаболізму, функціонуванню нервової системи та розумовій діяльності, зменшенню втомлюваності, беруть участь у нормалізації обміну речовин під час інтенсивних фізичних та психоемоційних навантажень.

☝️Вітаміни мають високий вміст кофеїну (15 mg кофеїну/100 ml) та містить джерело фенілаланіну.

Зі смаком «тутті-фрутті» 🍬

Після застосування шипучок вже через кілька днів фізично додалося сил і пройшов синдром хронічної втоми, не так хотілося спати, а ще я перестала жерти на ніч та отікати вранці. Вревнена, тільки завдяки їм.

Для себе я не знайшла жодного мінусу. Мені вітаміни підійшли ідеально.

Якщо ви у пошуку хорошого вітамінного комплексу - рекомендую звернути увагу на ці шипучки від ZEST®, бо вони дійсно працюють у залежності від ваших потреб☝️