Комфортний крем для зони навколо очей
Враження від Purito Seoul Centella Green Level Eye Cream
Хоч я і не бачу особливо проблем у зоні навколо очей, та зволоження її для мене є обов'язковим етапом, адже я хочу як можна довше не бачити там проблем 🤷🏻♀️. Для цього я знайшла просто скарб, який як виявилось замінили на нову та вдосконалену версію, і я думаю, що вона ще більш вдала. Хоча і цю версію я вважаю ідеальною.
За що я люблю цей крем: у нього дуже легка кремова і дещо водяниста консистенція, яка легко розприділяється, не тягне шкіру під очима, не лежить важко, не жирнить та не залишає липоксті. Крем залишає вологий фініш, та він вбирається за певний час, а шкіра після виглядає більш зволоженою.
Хоча у нього крему і є легкий кремово-трав'яний запах, він не викликає абсолютно ніяких подразнень очей чи печіння.
Найголовніше це те, що цей крем чудово зволожує шкіру, роблячи її наче наповненою. Темних кіл чи сильних набряків я не помічаю у себе, тому за цей вплив я не можу нічого написати.
З гарних впливів, я ще помічала той факт, що коли наносити не лише під очі, а й на зону вище повік, то вона стає там наче більш підтягнутою, з чіткішим контуром.
Склад виробник нам обіцяє просто розкішний, і чого там тільки немає: екстракт центелли, гіалуронат натрію, олія ши, пептиди, азіатська кислота, олія макадамії, олія аргани, екстракт зеленого чаю, церамід, навіть пантенол.
Ну і пакування зручне: тюбик 30ml, у мінімалістичному стилі, із комфортним носиком.
Коментарі (0)