Пілінг для жирної шкіри голови з АНА- та ВНА-кислотами Top Beauty
Дбайливе очищення.
Якщо ви хочете ретельно очистити шкіру голови, а звичайні скраби призначені для цього не зручні вам у використанні, важко вимиваються з волосся - тоді формат пілінгу з кислотами буде актуальним.
Пілінг від Top Beauty має у складі кислоти, які лагідно працюють замінюю грубі абразивні скраби. Склад збагачений АНА- та ВНА-кислотами, що ефективно видаляють різноманітні забруднення, дрібні недоліки, не провокуючи сухості, подразнень, почервонінь.
Активними компонентами пілінгу є:
▪️АНА кислоти (яблучна, молочна, гліколева) які пришвидшують оновлення шкіри.
▪️ВНА (саліцилова кислота) – пригнічує виділення шкірного сала, а також слугує для профілактики утворення лупи.
▪️Екстракт ромашки, календули, м’яти та півонії – володіють тонізуючими властивостями та активують процес оновлення клітин, вони стимулюють відновлення та заспокоюють шкіру голови. Екстракти також турбуються про саме волосся покращуючи його стан, роблячи його більш міцним та здоровим.
▪️Ментол – проявляє заспокійливу та охолоджуючу дію, завдяки чому зменшується активність сальних залоз, він покращує мікроциркуляцію крові шкіри голови, а отже стимулює відлущення мертвих клітин та сприяє їх живленню.
Упаковка
Баночка з пілінгом упакована в коробку, на якій вказана вся інформація, вона продубльована і на банці. Дизайн красивий.
Цікаву особливість має аплікатор для нанесення, він зроблений у формі гребінця, на кінчику кожного є отвори для виходу продукту. Він має водичкову консистенцію.
Щоб почати в користання, спочатку потрібно повністю відкрутити кришку/аплікатор та зняти захисну мембрану.
Надалі буде достатньо трохи провернути кришку до характерного клацання щоб продукт виходив і після використання - закрутити назад.
Використання
Наносити пілінг дуже зручно, гребінцями він легко проходить між волоссям і витікає прямо на шкіру голови. Я проводжу декілька раз і одразу масажую пальцями, щоб засіб не витік на обличчя або шию, і так проходжусь по всі голові.
В складі є ментол, але я не сильно відчуваю його дію, одразу після нанесення є легесенький холодок який швидко зникає. Через декілька хвилин я відчуваю легке печіння, яке не є дискомфортним і це норма для давнього засобу.
Витримую 20 хвилин і далі виконую звичайну рутину: двійчі промиваю волосся шампунем і наношу маску чи бальзам.
Ефект
Після того як висушую волосся є приємне відчуття чистоти. Він не викликає неприємних відчуттів чи подразнень, немає сухості і шелушінь.
Мені подобається використовувати пілінгу зараз влітку, адже в спеку волосся швидше брудниться через активнішу роботу саль них залоз. Тому додаткове очищення це саме те, що потрібно.
Окрім того, що пілінг добре впливає на шкіру голови, додатково він сприяє інтенсивнішому живленню волосяних цибулин.
Важливо зазначити, що неможна використовувати пілінг за неділю до та після процедур кератину чи фарбування.
Коментарі (0)