"Lotus & Sandalwood" від Avenue des Parfums
Ідеальна парочка
Одразу про головне! В avenue de parfums вийшла новинка - room спрей! Тепер улюблений аромат дифузору можна в рази підсилити !! Абсолютно самодостатній продукт, але в парі з аромадифузором - ароматна бомбочка! Тепер точно ніхто не скаже, що аромат якийсь слабкий 😂
У мене ж - аромат "Lotus & Sandalwood"! свіжий чистий, та сповнений енергії, проте теплий та затишний.
Звісно, краще обирати аромати попарно. В мене рум спрей і аромадифузор з однієї лінійки. Створюй затишок вдома з avenue de parfums! Всі , хто заходять в гості, першочергово питаються, що ж так приємно пахне і фотографують мої пляшечки з ароматиками🩷
Ідеальна пара для ідеального аромату вдома
Аромадифузор також не простий. Він на прочуд насичений та покриває площу більше 20м2. Довго грає ароматом. В мене вже понад місяць стоїть, а в баночці ще майже половина. І найголовніше, досі віддає цей благородний аромат! Єдине, будь ласка, перегортайте періодично палички. І якщо хочете максимально збільшити насиченість аромату - використовуйте усі палочки з комплекту. Дуже довго шукала такі якісні аромадифузорчики.
А от room спрей - це додаткова знахідка.
Спрей дарує не лише посилену ароматизацію повітря, а нейтралізовує погані запахи, створює відчуття свіжості та рівноваги у вашому домі. В парі - ці два засоби - це просто казкова паличка по створенні настрою вдома! А
Нехай аромати природи підіймають твій настрій кожен день! Всі квіткові відтінки чудово нейтралізують аромати, роблячи "Lotus & Sandalwood" ідеальним вибором для кухні, ванної кімнаті і спальні.
Коментарі (0)