NikVik

Магнієвий скраб для тіла з ламінарією "Бішофіт Полтавський"

В першу чергу мене дуже зацікавила на основі чого виготовлений скраб . Я ще з ламінарію не мала ні однієї косметики і вирішила дізнатись що це таке і поділюсь інформацію з вами .

Основні властивості та застосування ламінарії:

1. Поживні речовини. Ламінарія багата на йод, кальцій, магній, залізо, вітаміни А, С, Е та групи В. Завдяки високому вмісту йоду, вона часто використовується для профілактики і лікування йододефіцитних захворювань.

2. Медичне застосування. Використовується для поліпшення роботи щитовидної залози, нормалізації обміну речовин, зміцнення імунітету та поліпшення стану шкіри.

3. Косметологія. Ламінарія входить до складу багатьох косметичних засобів, включаючи маски для обличчя та тіла, креми і лосьйони, завдяки своїм зволожуючим, регенеруючим і антисептичним властивостям.

4. Харчова промисловість. Вона використовується як інгредієнт для салатів, супів та інших страв. Ламінарія також використовується для виробництва агару, що є важливим у харчовій та фармацевтичній промисловості.

Ламінарія росте переважно у холодних водах північних і південних океанів. Вона має широке застосування і є важливим продуктом у багатьох культурах, особливо в країнах Азії, таких як Японія, Корея та Китай.

Поради :

- Використовуйте скраб не частіше 1-2 разів на тиждень, щоб уникнути надмірного відлущування.

- Вибирайте скраб з урахуванням типу вашої шкіри: для чутливої шкіри підходять більш м'які абразивні частинки та заспокійливі інгредієнти.

Скраби для тіла допомагають підтримувати шкіру в здоровому і доглянутому стані, роблячи її більш гладенькою та сяючою.

Як використовувати скраб для тіла:

1. **Підготовка шкіри**: Прийміть душ або ванну, щоб шкіра стала вологою і м'якою.

2. Нанесення скрабу. Візьміть невелику кількість скрабу і нанесіть його на шкіру круговими рухами, приділяючи особливу увагу грубим зонам (коліна, лікті, п’яти).

3. Змивання. Ретельно змийте скраб теплою водою.

4. Подальший догляд. Після використання скрабу рекомендується нанести зволожуючий крем або лосьйон для тіла.

Мої особисті враження:

• як і раніше писала , скрабу багато не буває , хочеться більше
  • консистенція дуже густа , мене навіть здивувало але одного разу вистачає замочивши руки і легко наноситься
  • зацікавив дуже склад , гарні поживні речовини які збагачують тіло вмістом вітамінів
  • при використанні гарно наноситься і не має неприємних відчутів ( царапання)
  • після використанні тіло стає чистим і зволоженим ( все-таки ламінарія дає це зволоження додатково )