Lytvynenko

Вдалий тандем для гоління без подразнень

Вдалий тандем для гоління без подразнень

У засобах для гоління у мене є упередження, що продукти з позначкою "для чоловіків" працюють краще. Ось така в мене думка 🤷🏻‍♀️ Тому частіше беру подібні засоби з чоловічих відділів.

Ну і + часто бачу прояв так званого "податку на рожеве", коли жіночі товари з однаковою приблизно якістю коштують дорожче, тому...

На огляді два продукти, що спасають мене від "полуничної" шкіри та подразнень після гоління.

Це гель для гоління, що підходить для чутливої шкіри, за обіцянками виробника, та має рослинні екстракти у складі.

Саме варіант їхніх гелів мені подобається найбільше, аніж звичайна пінка.

Пакування: металевий матовий балон, обʼємом 200 мл., із зручним пластиковим дозатором, що є досить тугим, але від цього не стає менш зручним. На балоні пластикова кришка, що надійно закриває засіб. Продукт дозувати не важко, користуватися комфортно.

Аромат: виразний, маскулінний, прохолодно-травʼяний якийсь.

Консистенція: густий гель зеленого кольору, що при контакті з повітрям сам по собі починає утворювати пінку, а при розтиранні - тим паче дає густу, пишну піну. Текстура засобу зручна та дозволяє комфортно розподілити по шкірі продукт. Робить його економним.

Склад:

Aqua, Glycerin, Palmitic Acid, Triethanolamine. Isopentane. Glyceryl Oleate, Isobutane, Stearic Acid, Parfum, Hydroxyethylcellulose. Xanthan Gum, PEG-90M, Dimethicone, PEG-23M, Dimethiconol Silica Tocophery Tocopheryl Acetate Leaf Extract, Chamomilla Recutita Extract, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

З корисних компонентів можу виділити:

  • Glycerin - допомагає утримувати вологу в шкірі, роблячи її м'якшою і зволоженою.
  • Glyceryl Oleate - покращує текстуру шкіри і сприяє її зволоженню.
  • Tocopheryl Acetate - форма вітаміну E, має антиоксидантні властивості, захищає шкіру від ушкоджень і сприяє її регенерації.
  • Екстракт ромашки аптечної (Chamomilla Recutita Extract) - має заспокійливі та протизапальні властивості, корисний для чутливої шкіри.

Відчуття на шкірі та ефект: мені подобається, як з гелем ковзає станок. Свербіжу, печіння та подразнень сам по собі він не викликає, та ще й запобігає появі червоних крапочок на шкірі, як часто буває після гоління.

Це бальзам після гоління 3в1, що працює із сухістю шкіри, подразненнями після гоління та має сонцезахисні властивості (spf 15).

Пакування: легенька, невисока, пластикова ємність, обʼємом 50мл., зручним дозатором, що дає можливість легко контролювати кількість продукту.

Аромат: більш нейтральний, аніж у засобі для гоління, але все одно свіжий та прохолодний. Мені запах не різкий, тим паче, довго на шкірі не залишається.

Консистенція: тут текстура легкого крему, чи густого молочка, білого кольору. Прекрасно розподіляється по шкірі. Та економним я його назвати не можу.

Склад:

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Niacinamide, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Polyethylene, Octocrylene, Isopropyl Palmitate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Sorbitan Stearate, Triethanolamine, Cetyl Alcohol, Sodium Acrylates Copolymer, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Stearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Dimethiconol, Parfum, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Methylparaben, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, PEG-100 Stearate, Ethylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, C12-13 Pareth-3, Benzyl Salicylate, Laureth-7, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Benzyl Benzoate, Eugenol, Limonene.

Бальзам після гоління містить корисні інгредієнти, що зволожують, заспокоюють і захищають шкіру (пантенол, ніацинамід, Tocopheryl Acetate - форма вітаміну E, Каприл/капринові тригліцериди Caprylic/Capric Triglyceride, Сорбітан стеарат (Sorbitan Stearate).

Однак у складі є також компоненти, які можуть викликати подразнення або алергічні реакції у людей з чутливою шкірою: регулятор pH Triethanolamine, консерванти Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Benzyl Alcohol, емульгатор Laureth-7, ароматизатори Benzyl Salicylate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Benzyl Benzoate, Eugenol, Limonene.

Захист від сонця тут забезпечує фенілбензімідазол сульфонова кислота (Ensulizole), що є хімічним (органічним) сонцезахисним фільтром. Може викликати подразнення шкіри у чутливих людей, як вказують джерела. Але у мене все ок було.

Відчуття на шкірі: бальзам дає приємну прохолоду на тілі 😌 Він мені комфортний та приємний, запобігає утворенню подразнень та червоних цяток, гарно зволожує, насичує пересушену шкіру. Але Після нього скочуються засоби, що на основі олії чи мають її у складі! Ввечері нанесла, після гоління, зранку хочу наносити олію для тіла, а воно все скочується 🤷🏻‍♀️ Наразі це єдиний мінус цього продукту.

Я все літо використовую ці 2 продукти у тандемі та горя із голінням не знаю ☺️ Вони комфортні, дійсно працюють із подразненням, процес гоління роблять не таким обтяжливим та із своєю роботою справляються добре, загалом 👌🏻

Я можу радити вам їх, якщо нормально ставитеся до так званих "чоловічих" засобів)