Ta_nyaaaaaaa

Манговий пінний релакс

Манговий пінний релакс
Манговий пінний релакс

Якщо формат звичайної рідкої піни для ванни для мене не новинка, то тверда піна у форматі плитки - абсолютне відкриття. Я обожнюю піну, бомбочки й інші засоби для прийняття ванни, адже це особливий релакс, не лише для тіла, а й для душі.

Тому побачивши щось нове, відразу закинула у корзину.

Манговий пінний релакс
Манговий пінний релакс
Манговий пінний релакс
Манговий пінний релакс

Запакована тверда піна у звичайний прозорий пакетик, посередині якого яскрава наклейка з написами - назва бренду і аромат/назва піни. Ззаду така ж наліпка, однак на ній уже інструкція.

Розривається пакетик гарно.

Тверда піна має вигляд скибочки рулету, такий яскравий розріз у помаранчево-жовту полосочку.

Вона тверда, але при натиску може кришитися.

Має дуже нехімозний (хоча думала так буде, судивши з яскравого вигляду) аромат манго. Фруктовий, тропічний і легкий, відчувається лише зблизька.

Піну використовувала за інструкцією: то тримала під струєю води, то пірнала нею у воду. Плитка не шипить як бомбочка, натомість з’являється піна. Спочатку дрібна, а потім стає густа і збільшується у кількості.

Піна біла, а от вода набуває ніжного персикового відтінку 🧡

Самі бульбашки тримаються доволі довго, через 40 хв вони все ще були у ванні.

Такої плитки мені вистачило на 2 рази, але можна розтягнути і на більше. Я ж люблю багаааато піни, тому вирішила використати "по багатому" 😂

Шкіра стає надзвичайно м’якою, наче після якогось батера.

Аромат дуже легкий, майже не відчувається, лише зблизька..

❗️ Не пофарбувала ванну, що дуже важливо.

Залишки з тіла рекомендовано змити водою.

Тож я залишилася задоволеною. Це дуже цікавий новий досвід, новий формат піни 🫧 Була густою, її багато, що і помітно на фото, пофарбувала воду у ніжний відтінок, тримала легкий приємний солодкий фруктовий аромат, а також пом‘якшила шкіру, зробивши її шовковистою.

Тверда піна мене потішила, саме такий гарний зволожуючий ефект я майже не зустрічала саме серед бомбочок чи звичайної піни.

Тому точно ще повторюватиму такі яскраві ароматні плитки, що подарували мені повний релакс. Тим паче їх ще декілька різних представлено у бренду 😊