Medi-Peel | "Заспокойся, крихітко!"
Заспокійлива маска
Ця заспокійлива тканинна маска одразу привернула мою увагу: моя шкіра зараз не в кращому стані після хвороби та сильної дози антибіотиків… купа прищиків, почервоніння та дуже вередлива шкіра, в принципі.
Екстракт центелли та бамбуку обіцяє протизапальну та заспокійливу дію. Також вона робить мʼяке відлущення, стимулюючи тим самим вироблення колагену.
Все те, що мені потрібно! Моє «до» має купу недоліків: прищі, запалення, почервоніння. Шкіри буквально«кричить» про допомогу…
Маска має індивідуальний пакетик з дуже гарним мінімалістичним дизайном. Всередині це тканинна маска, що пропитана спеціальною сироваткою. Саме в цій рідині знаходиться цілюща діюча речовина. Аромат приємний, як і у всіх засобах із зеленим чаєм.
Наношу маску на обличчя і залишаю на 20 хв. Залишки сироватки з пакетика розприділяю на шию та зону декольте.
20 хв пройшло, знімаю маску, залишки сироватки розподіляю по обличчю до повного поглинання шкірою.
Ще через 10 хв сироватка поглинається шкірою і можна побачити фінальний ефект від маски. Шкіра заспокоїлася, почервоніння стали менш помітні, а тон обличчя візуально вирівнявся.
Ефект мені подобається:
🎍Дрібні почервоніння заспокоїлися;
🎍Прищики «притихли» та стали менш болючими;
🎍Шкіра сяюча та добре зволожена.
Подобається мені бренд Medi-Peel! Вони мають великий арсенал дієвих засобів! Маску ще повторю для таких от екстрених станів шкіри!
Коментарі (0)