O’Ostah

Orofluido: спробувала вперше, коли всі вже забули

Orofluido: спробувала вперше, коли всі вже забули

Про бренд Orofluido я чула неоднозначні відгуки (а було це років 10 назад). Здебільшого, мова йшла про Orofluido Liquid Gold. Хтось казав, що це найкраще, що сталось із волоссям. Інші - що це зовсім недієва штука. Я спробувала золотий бальзам Orofluido тільки зараз і сказати, що я у захваті - не сказати нічого.

Виробник зазначає, що продукція не тільки забезпечує догляд за волоссям, але і "дарує чуттєве задоволення, переносячи в екзотичний світ стародавніх цивілязацій". Уся лінійка має парфумовану композицію: мікс амбри та ванілі. Мене нікуди за межі душової кабіни не винесло. Дійсно, аромат приємний, але я не скажу, що він затьмарює розум чи лишається на волоссі до наступного миття (або мій нюх притупився).

Акцент зроблено на трьох олійках: аргановій, льняній та олії циперуса. Приємно бачити, що вони знаходяться ближче до початку.

  • water, cetearyl alcohol, dicetyldimonium chloride, fragrance, argania spinosa kernel oil, cyperus esculentus root oil, linseed seed oil, cetrimonium chloride, phenyl trimethicone, polyquaternium-10, PEG-150 distearate, hydroxyethylcellulose, polysorbate 60, ceteareth-20, sodium acetate, isopropyl alcohol, methylparaben, propylparaben, methylchloroisothiazolinone, methylisothaizolinone, CI 15510 (orange 4), CI 19140 (yellow 5).
  • розгладжує кутикули волосся, завдяки чому воно стає м‘яким та гладеньким;
  • надає блиск;
  • має термозахисні властивості.
  1. Густа поживна текстура. Люблю відчувати гладкість вже під час миття. Зазвичай я емульгую кремові змивні засоби шабером, із цим продуктом він буквально ковзав.
  2. Після 10 хвилин у тюрбані волосся також не сплуталось (останнім часом мене турбувала ця проблема, інколи пасма збивались у вузлики на кінцях).
  3. Коли я підсушила волосся перед укладкою на браш то зрозуміла, що можу обійтись і без нього. Воно було прямим!
  4. При цьому я не відчула обтяження. Для мого пористого волосся бальзамам підійшов ідеально.
  5. Блиск. Нарешті той самий блиск, якого я могла досягнути тільки завдяки кератину.

Я не назву продукт економічним. Можливо, ціна зависока за такий об‘єм і можна знайти більш бюджетні аналоги. Але знайомство з брендом вважаю вдалим і за останні декілька років це кращий кондиціонер, який у мене був. Якщо у вас пошкоджене, пористе, неслухняне волосся - щиро рекомендую спробувати.