MAXIMOVA🌷

За крок до демакіяжу

За крок до демакіяжу

Я люблю використовувати міцелярну воду, але водночас маю і гідрофільну олію. Переший і другий засіб призначені для демакіяжу, мені подобається їх чергувати (обирати за настроєм та стійкістю косметики).

Останнім часом я використовувала міцелярну воду від Joko Blend розробленої спеціально для жирної та комбіновоної шкіри (у мене комбінована). Власне, в рутині маю всі засоби з даної лінійки і мені подобається, як вони працюють комплексно.

Але зараз розкажу саме про міцелярну воду.

За крок до демакіяжу

Картонна коробочка приємного світло-зеленого кольору, на якій вказана вся потрібна інформація. Всередині баночка об’ємом 200 мл з матового прозорого пластику. Етикетка якісна, не псується від води, оформлена у відповідному кольорі та дизайні всієї лінійки.

Міцелярна вода має легкий зелений відтінок, консистенція води, аромат дуже приємний, мені нагадує зелений чай та лимонграс.

Міцелярка дуже добре виконує свою функцію демакіяжу, якісно очищає і головне не подразнює шкіру і не викликає небажаних наслідків. До того ж не сушить і не стягує її.

Я вирішила показати її ефективність на свотчах. Тут, як бачите різна косметика, яка відрізняється за стійкістю.

З власного досвіду знаю, що найважче віддерти з себе водостійкі туші від Maybelline та, як не дивно, супер бюджетну матову помаду від LCF😅 Перед вами на фото свотчі.

На цьому фото я один раз провела просоченим міцеляркою спонжем, і видно що косметика одразу піддається очищенню.

Надалі легкими рухами без тертя протирала праву частину свотчів, доки вони повністю не очистились. Це відбулось швидко. Тому можу сказати, що дана міцелярна вода справляється з досить стійкою косметикою. Проте все ж водостійкі туші Maybelline я переважно змиваю двофазною міцелярною водою або гідрофільною олією.

І не забуваємо, міцелярну воду обов'язково потрібно змивати, я для цього використовую гель для вмивання з лінійки SKIN DETOX.

На відео можете переглянути весь процес демакіяжу свотчів😊