Пептидний комплекс від "Mary & May " і моя суха шкіра.
Сироватка з 6 пептидами від зморшок, для відновлення, зволоження, розгладження шкіри обличчя.
Сироватка мене дуже потішила, моя шкіри поглинула її із задоволенням!
Прям "супер" знахідка!
Миттєве зволоження і розгладження дрібних мімічних, які у мене з"являються швидко від сухості, і так швидко, і зникають при достатньому зволоженні і вливання у себе денної норми води.
Алергію не викликала.
Особливості Mary & May 6 Peptide Complex Serum:
- містить 6 пептидів, які сприяють покращенню структури і вигляду шкіри;
- стимулює синтез колагену і еластину, що сприяє зменшенню зморщок і покращенню підтягнутості епідермісу;
- підтримує природну регенерацію шкіри, сприяючи її оновленню і зменшенню пошкоджень;
- має зволожувальну і живильну дію;
- має легку консистенцію, яка добре всотується без залишку жирності чи липкості;
- може використовуватися як самостійний продукт, або як додатковий догляд під крем або маску;
- результати використання сироватки можуть бути помітні дуже швидко, але для досягнення максимального ефекту рекомендується регулярне використання протягом тривалого періоду часу.
Моя шкіра змішаного типу, схильна до сухості, тонка, не проблемна.
Відчуваю стягнутість опісля вмивання, тому обов"язково наношу:
1. Тонер з муцином чорного равлика і пептидами від FarmStay, (перелила у спрей баночку і так комфортно і економно наношу), далі коли шкіра поглинула
2. Сироватка з пептидним комплексом від Mary & May
3. Емульсія з муцином чорного равлика й пептидами від FarmStay, (Акуратно розподілити по поверхні обличчя масажними рухами. Дочекатися вбирання.
Зранку:
4. Сироватка-ролер для шкіри навколо очей від FarmStay (тримаю у холодильнику)
Ввечері:
4. Сироватка для зони навколо очей від Beauty of Joseon (у складі є 0,02 % ретинолу, отже наносимо лише на суху шкіру, уникаємо сонячних променів, тому краще на ніч)
Поки тестую:
5. Крем для обличчя "Колаген" від Enough (обіцяє відновлення, зволоження, зміцнення, но його ще для себе тестую)
Можливо Ви мені порадите крем, з яким Вам комфортно?
По цій схемі моя шкіра почувається зволоженою, а у сильну спеку достатньо тонера і пептидів.
Пам"ятайте, що Пептиди руйнуються у кислому середовищі, тому якщо у вашому догляді є кислоти, робіть інтервали 30-15хв у нанесені, чи розділяйте догляд на ранок і вечір.
Лайк, якщо було корисно, а також діляться своїми "супер" засобами, цікаво буде почитати)
Ось, більш детально про пептиди українською:
Коментарі (0)