𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Tink Superfood For Body Shower Gel

Tink Superfood For Body Shower Gel

Із мангової лінійки від Tink у мене вже є скраб і крем-суфле, аромат яких мені ну дуже подобається, тому при виборі гелю для душу вирішила також обрати з манго.

Tink Superfood For Body Shower Gel

Пластиковий флакон має привабливий дизайн. У нього великий об'єм, який складає 500 мл. Кришка фліп-топ з невеликим отвором, діставати гель зручно.

Формула засобу збагачена молочними протеїнами і екстрактом манго, а також має делікатні мийні компоненти.
Гель не дуже густий, прозорий, з легким світло-жовтим відтінком.

Аромат такий же приємний як і у інших засобів з цієї лінійки. Він ближе до крему-суфле, бо саме в них я відчуваю ніжні молочні нотки, в той час як у скрабі практично їх не чую. А от соковитий, спілий і смачний манго як завжди у всій красі. Віддушка не хімозна, в міру насичена, аромат яскраво проявляється в процесі використання, але на шкірі надовго не затримується після купання.

Не дивлячись на те, що гель не дуже густий, піноутворення дає чудове. Якщо наносити його на мочалку, то він створює багато ніжної і м'якої піни. Просто в руках, звісно, що не дасть тієї об'ємної піни, але я так його і не використовую.

Гель м'яко і ретельно очищує шкіру від забруднень, змивається легко, не залишаючи плівки. Він зовсім не агресивний і не пересушує епідерміс, після себе не викликає відчуття стягнення. Все комфортно.
Подразнення, чи будь якої іншої негативної реакції не спричинив.

За таку бюджетну ціну і великий об'єм - це гарний варіант, з гідною якістю і приємним тропічним ароматом, який прекрасно підійде для всієї сім'ї.