Моя улюблена добірка де зодорантів
Тут про різні аромати Old Spicе
Раніше користувалась тільки спреями дезодорантами, але вони мене душили і викликали кашель, тому знайти класний твердий дезодора нт для мене було справжнім спасінням.
Як тільки його вперше придбала так і не зраджую, для різноманіття обираю просто різні аромати, а їх тут багацько.
Одна з переваг це склад, в них відсутній алюміній. Виробник заявляє стійкість від поту протягом 48 годин. Можна використовувати для чорного та білого одягу.
1. TIGERCLAW
Мені здається що цей аромат був моїм найпершим з цієї лінійки. Тестувала в стіці та в спреї. Спрей має трішки інший запах, що мене приємно здивувало. Моїй мамі він дуже подобається.
Зовнішній вигляд у всіх однаковий: зовні червона упаковка, в середині синій чи то блакитний стік.
Аромат солоденький, ніби трішки квітковий з цитрусами. Протягом дня він злегка відчувається, але не “ріже” ніс.
2. WOLFHORN
В ароматі переважають цитруси, але він також солоденький. Мені він дуже подобається, бо нагадує апельсинку.
Не типовий колір стіку не фарбує одяг, і навіть білий. Тому на рахунок цього точно не варто хвилюватись.
ROCKSTAR
Скоріш за все, що це якась новинка. Раніше його не зустрічала, і вже на упаковці вказано аромат бергамоту, бо на інших, цієї інформації не знайдете. Щось бергамотове тут є😅 він однозначно трішки свіжіший від попередніх, але солодкавість теж присутня. Всі три позиції точно підійдуть для жінок. Бо знаю, що багатьох відштовхує той факт, що це чоловічі дезодоранти.
4. CAPTAIN
Це аромат типового чоловічого гелю для душу, я його так оцінюю. Це чоловік його обрав для себе, і йому подобається.
Отже, всі аромати класні по своєму, однозначно наступній покупці бути!
А який ваш аромат улюблений?
Коментарі (0)