Матувальний тонік для комбінованої та жирної шкіри Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Tonic
Я користуюсь всією лінійкою і до цього продукту я віднеслась найприскіпливіше🙄
А все через денатурований спирт в складі. Після кожного використання я уважно слідкувала за відчуттями на шкірі та візуальною дією. І все, що я побачила - сяючу шкіру☺️ дарма себе шифрувала😅
Отже, тонік розроблений спеціально для догляду за комбінованим та жирним типами шкіри (у мене комбінована). В складі є ніацинамід, який регулює секрецію шкірного сала та алантоїн, для зволоження та пом’якшення шкіри.
Використання
Тонік має водичкову консистенцію та приємний аромат, характерний всій лінійці (мені пахне зеленим чаєм та лимонграсом).
Я спочатку роблю демакіяж міцелярною водою, потім доочищую гелем для вмивання і потім настає етап тоніку.
Наношу його в достатній кількості на ватний диск, та протираю шкіру. Він не викликає дискомфорту, пощипувань чи печіння. Одразу з’являється відчуття свіжості без стянутості. Не залишає плівки чи липкості.
Швидко вбирається і шкіра готова до наступного етапу - нанесення сироватки та крему.
Ефект
На собі не помітила яскравого матуючого ефекту, проте вигляд шкіри мені подобається. Стає рівнішим тон, пори чисті, шкіра має природнє сяяння без жирного блиску👌
Пакування
Коробка у відповідному дизайні лінійки Skin Detox, на ній є вся потрібна інформація. Всередині пластиковий білий флакон, на його етикетці дублюється інформація. У використанні баночка зручна, забагато не виливається та зручно регулюється засіб.
Коментарі (0)