Pilirina 💛💙

LUNNITSA Hydra Cream: такого wow-ефекту я не очікувала

LUNNITSA Hydra Cream: такого wow-ефекту я не очікувала
LUNNITSA Hydra Cream: такого wow-ефекту я не очікувала

Не дивлячись на те, що косметика прийшла мені на тестування, від якості всіх продуктів боксу я у захваті. Моя шкіра бачила багато люксових та космецевтичних продуктів і, повірте, їй є з чим порівняти.

Тож, знайомтеся! Зволожуючий крем для обличчя Lunnitsa Hydra Cream! 🍃

Пакування має естетичний дизайн, якому інші бренди можуть тільки позаздрити - баночка з важкого матового скла з бамбуковою кришкою і гравіюванням логотипу бреду. Хм, таке не кожен може собі дозволити.

Склад містить безліч інгредієнтів натурального походження: сквалан, гліцерин, олія насіння кавуна, масло ши, вітамін E, гіалуронат натрію, а також потужний зволожувальний комплекс з трегалози, сечовини, серину, альгіну, пулулану та алантоїну. У комплексі вони запобігають передчасній втраті вологи, а також дбають про формування захисного бар'єру.

Розглянемо ближче активні речовини у складових: 🧐

▫️олія насіння кавуна містить комплекс корисних речовин (насичені жирні кислоти, селен, цинк, мінерали, вітаміни групи B, C, E, A)

▫️гліцерин – гігроскопічна речовина, яка збирає воду з повітря і напуває нею шкіру

▫️гіалуронат натрію миттєво проникає в шкіру, тому що його молекула ще менша, ніж у гіалуронової кислоти

▫️масло ши інтенсивно зволожує шкіру, підтримує її еластичність, надає м'якість

Які переваги я знайшла у Hydra Cream від Lunnitsa?

👌Якісно зволожує та допомагає утримувати це відчуття протягом дня, без ефекту масляного млинця, яким часто грішать аналогічні кремоконкуренти.

👌Повітряна, невагома текстура, яка миттєво вибирається у шкірний покрив і що здивувало - на нього гарно, без скочення лягають навіть бюджетні тональні засоби.

👌Позбавляє від лущення, сухості та дискомфорту вже після кількох використань. Так не дивуйтеся, бо сама здивована не менше вас.

👌Приємна косметична, легенька віддушка, яка нагадує мені люксові креми. Вже про це писала вище.

А ще, зізнаюся, мені весь час його хочеться нанести під очі, бо текстура настільки приємна, що через камеру це, на жаль, важко передати. Думаю, у відеоогляді це помітно 😉

Рекомендую спробувати цей Hydra Cream. Впевнена, ви не пошкодуєте, бо він не те, що вартий кожної копійки, він вартий більшого. Тільки, тсс… Не кажіть про це виробнику! 🫢