Найкращий пінцет з усіх, що у мене були
Професійний скошений пінцет для брів Joly:Lab
Не раз я згадувала про те, що терпіти не можу корекцію брів пінцетом, тому постійно використовувала віск. Однак виявляється справа була у пінцеті поганої якості. Тепер я цю проблемі вирішила і хочу поділитися з вами дійсно якісним інструментом
Гортай, тут багато фото у деталях ➡️
Пінцет запакований у картонну коробочку, що виконана і приємних для ока фіолетових тонах. Всередині був безпосередньо пінцет, край якого був надійно захищений силіконовою накладкою-чохлом невеликого розміру.
Матеріал, з якого виготовлений пінцет - нержавіюча сталь.
Покриття матове, приємне на дотик, завдяки чому у руці сидить дуже комфортно.
Його розмір також цілком комфортний. Цей пінцет більший за мого попередника і виявився у рази зручнішим.
Ширина робочих країну 2.8 мм
Довжина інструмента 92-95 мм.
Обладнаний скошеними крайками на 45 градусів.
Хочу в ділити, що робоча частина ідеально, «на совість» загострена. Край скошений. Між кінчиками пінцету відсутні проміжки при змиканні, тож захвачує волосинку дуже міцно й надійно.
Як тільки я взяла його в руки і почала працювати - не повірила, що це так легко, майже безболісно і навіть швидко.
Пінцет міцно захвачує волосинки, навіть найкоротші і світлі, тоненькі. Один рух - і я вже позбулась небажаних волосків.
У мене більше не вислизають волоски з пінцету і не треба смикати один і той самий декілька разів.
Мені вдалося прибрати ним пушок, якого є дуже багато, бо я відносно світла від природи та навіть врослі волоски. Наразі вирішила вкоротити кінчики брів, щоб малювати так, як подобається і відрощувати уже форму, яка подобається, просто корегуючи це.
Надзвичайно зручний у роботі.
Тому сміливо заявляю, що це перший пінцет, з яким мені приємно працювати. Тепер не буду плавити віск, навіть якщо потребую незначної корекції, бо з пінцетом Joly:Lab я можу справитися ще швидше 🥰
Коментарі (0)