Ta_nyaaaaaaa

Найкращий пінцет з усіх, що у мене були

Не раз я згадувала про те, що терпіти не можу корекцію брів пінцетом, тому постійно використовувала віск. Однак виявляється справа була у пінцеті поганої якості. Тепер я цю проблемі вирішила і хочу поділитися з вами дійсно якісним інструментом

Пінцет запакований у картонну коробочку, що виконана і приємних для ока фіолетових тонах. Всередині був безпосередньо пінцет, край якого був надійно захищений силіконовою накладкою-чохлом невеликого розміру.

Матеріал, з якого виготовлений пінцет - нержавіюча сталь.

Покриття матове, приємне на дотик, завдяки чому у руці сидить дуже комфортно.

Його розмір також цілком комфортний. Цей пінцет більший за мого попередника і виявився у рази зручнішим.

Ширина робочих країну 2.8 мм

Довжина інструмента 92-95 мм.

Обладнаний скошеними крайками на 45 градусів.

Хочу в ділити, що робоча частина ідеально, «на совість» загострена. Край скошений. Між кінчиками пінцету відсутні проміжки при змиканні, тож захвачує волосинку дуже міцно й надійно.

Як тільки я взяла його в руки і почала працювати - не повірила, що це так легко, майже безболісно і навіть швидко.

Пінцет міцно захвачує волосинки, навіть найкоротші і світлі, тоненькі. Один рух - і я вже позбулась небажаних волосків.

У мене більше не вислизають волоски з пінцету і не треба смикати один і той самий декілька разів.

Мені вдалося прибрати ним пушок, якого є дуже багато, бо я відносно світла від природи та навіть врослі волоски. Наразі вирішила вкоротити кінчики брів, щоб малювати так, як подобається і відрощувати уже форму, яка подобається, просто корегуючи це.

Надзвичайно зручний у роботі.

Тому сміливо заявляю, що це перший пінцет, з яким мені приємно працювати. Тепер не буду плавити віск, навіть якщо потребую незначної корекції, бо з пінцетом Joly:Lab я можу справитися ще швидше 🥰