Mary Ost

JOKO BLEND | Матувальний тонік для комбінованої та жирної шкіри

Всім привіт😊

А я й далі продовжую знайомити вас з лінійкою Skin Detox від Joko Blend.

Сьогодні розповім про матувальний тонік для комбінованої та жирної шкіри.

JOKO BLEND | Матувальний тонік для к�омбінованої та жирної шкіри

Об'єм: 150 мл.

Бренд: Joko Blend (Україна)

Вік: 16+

Призначення: заспокоєння, звуження пор, себорегуляція, тонізування

Тип шкіри: жирна, комбінована

Класифікація: натуральна косметика

Aqua (Water), Alcohol Denat., Sorbitol, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Niacinamide, Glycerin, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Benzoate, CI 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Порадувало те, що у складі є ніацинамід, який по багатьом параметрам позитивно впливає на шкіру - це і себорегуляція, і підвищення еластичності та пружності, і звуження пор. Алантоїн у складі допомагає зволожити, помʼякшити та заспокоїти шкіру.

Оформлення естетичне та приємне оку. Картонна коробочка стильна, без зайвих деталей. Сам тонік знаходиться у білому пластиковому флаконі. По всьому периметру є етикетка-наліпка фісташкового відтінку з повною інформацією про засіб. Виглядає все гармонійно і акуратно.

Кришечка фліп-топ. Працює справно, міцно закривається, тонік у надійних «руках» - не проллється ні краплинки))

Отвір маленький, у використанні це доволі комфортно, адже можна регулювати подачу засобу.

Засіб прозорий, з ледь вловимим салатовим відтінком.

Консистенція легка, трохи щільніша за воду, в'язкість і маслянистість не простежується. При потраплянні на ватний диск легко вбирається в нього, з поверхні не тече, але добре віддає продукт під час нанесення на обличчя.

Запах неймовірно приємний, свіжий та ніжний, відчуваються фруктово-квіткові нотки.

Тонік я використовую двічі на день, вранці та увечері, на добре очищену шкіру.

Дозую помірно, щоб спонж був добре просочений, але щоб з нього нічого не капало і не текло в момент нанесення. Розподіляю по масажних лініях, плавно.

Наноститься продукт легко та м'яко. Не в'язкий, не лишає липкість на шкірі та не стягує. Миттєво в шкіру не "просідає", близько хвилини залишається на поверхні вологим фінішем. Для повного вбирання та появи ефекту матування вистачає декілька хвилинок. Матова шкіра без активного жирного блиску - це саме те, що мені потрібно) Засіб не відчувається на шкірі, навпаки, після повного вбирання присутня легкість і свіжість.

Під час використання неприємних моментів у вигляді пощипування, поколювання, печіння, почервоніння шкіри не відчуваю, все дуже комфортно.

Тонік дійсно ідеально підходить для жирної та комбінованої шкіри (власницею останньої я і є). Засіб надає шкірі матовості та доглянутого вигляду. Моя шкіра схильна до почервоніння, а тонік заспокоює її, зволожує, роблячи більш еластичною і пружною, навіть тон стає більш рівним.

Ця новинка від Joko Blend мене приємно порадувала, від застосування бачу лише позитивні моменти. Прекрасно справляється зі своїм завданням і навіть більше❤️