Легендарний листок алое
Від Holika Holika
Вітання, паняночки!
Вже багатьом дівчатам встиг полюбитися цей корейський алое вера гель Holika Holika. І мені також. І перше, що впадає в око - дизайн упаковки. Пляшечка у вигляді зеленого листка алое виглядає оригінально та дуже круто. Але діставати продукт із такої тари дуже незручно - завжди вичавлюється трохи більше, ніж потрібно. Консистенція слизька гелеподібна, трохи розтікається. Продукт прозорий безбарвний, має легкий освіжаючий аромат, схожий на свіжий огірок.
Склад досить непоганий:
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Nelumbium Speciosum Flower Extract , Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Leaf Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Triethanolamine, Fragrance, Phenoxyethanol.
Тут на першому місці іде сік листя алоє. Далі один за одним зазначені сім цілющих екстрактів.
По відчуттям - приємний, чудово зволожує шкіру, повністю всотується не залишаючи по собі відчуття липкості. Зазвичай використовую алое вера гель для додаткового зволоження обличчя, як засіб після гоління, інколи - в якості маски для волосся, бо він таки чудово зволожує! З усіх алое вера гелів, гель від Holika Holika для мене виявився найкращим, тому сміливо можу його рекомендувати.
Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)
Дякую за увагу! Обійняла)
Завжди ваша Мисткиня
Коментарі (0)