molena

Порожні баночки і 4 майже повні викидушки

Порожні баночки і 4 майже повні викидушки

Почнемо з доглядової косметики.
1. Гелі для душу Dermacol - обидва гарної якості, приємні у використанні. Нюанс тільки по ароматам. Макадамія і трюфель - абсолютний фаворит, один з найулюбленіших серед усіх гелів для душу, які в мене були. Мигдалевий макарун - сильно на любителя, пахне не смаколиком, а пральним засобом. Використовувала його для рук.

Порожні баночки і 4 майже повні викидушки

2. Крем для волосся L'Oreal Professionnel Mythic Oil - ідеально розгладжує, легкий, але поживний, волосся не бруднить. На жаль, ніде немає в наявності. Мабуть знятий з виробництва. На заміну взяла крем Chi з олією чорного кмину - непоганий, але Loreal кращий.

3. Дезодорант Dove Original - зрідка ним користувалася, не люблю формат спреїв, непогано тримає, але в спеку я б на нього не розраховувала.

4. Пінка для вмивання La Roche-Posay - багато хто вже спробував її, часто іде бонусом до замовлення засобів бренду. Гарно доочищує шкіру, не сушить, не має барвників та ароматизаторів.

5. Biotherm Life Plankton Elixir та крем навколо очей цієї ж серії.
Детально вже розповідала тут:
https://club.makeup.com.ua/post/31877/
Крем навколо очей купила би повторно.

6. Крем для шкіри навколо очей Elizabeth Arden Ceramide Retinol Line Erasing - використала пробник 2 мл та міні 5 мл. В крем поклали все краще і одразу: ретинол, пептиди, цераміди, вітамін С. Скептично відношусь до такого, але він дійсно працює і єдиний недолік- це ціна під 2 тис грн за 15 мл.

7. Сироватка для шкіри навколо очей Natura Bisse Inhibit Retinol. Доказ, що засіб сподобався - розрізаний тюбік. Хотілося використати цю сироватку до останньої краплини. Ідеальна, окрім ціни.

8. Сироватка з мультипептидами Eveline Cosmetics Lifting Concentrate - непогана, але очікувала більшого. Із всіх пептидних сироваток, що пробувала, ця найслабша. Купляла її до нового року за ~100 грн, нову ціну в 300 грн вважаю завищеною для об'єму в 18 мл. Краще вже тоді Co's de Baha взяти, якщо хочеться саме пептидну сироватку.

9. Міцеллярна вода Collistar - звичайна міцелярка, макіяж з очей добре змиває. Повторювати навряд чи стану, міцелярні води Eveline мене теж влаштовують.

10. Бальзам для губ La Roche-Posay - гарно відновлює та захищає шкіру губ. Але такий формат виявився мені не дуже зручним, бальзам густий і важкувато видавлювався.

Декоративна косметика:

1. Олійки дл губ Clarins з різних серій - обидві гарні, без олійки вже не уявляю свою косметичку.
Детально про них писала тут:
https://club.makeup.com.ua/post/25210/

2. Міні-версія Lancome Teint Ultra Wear SPF15 - стійкий тональний, з середнім покриттям, дає оксамитовий фініш. Але вже вийшла оновлена версія з SPF 35 - краще брати її.

3. Гель для брів Wet n Wild BrowSessive - повинен не тільки фіксувати брови, а і доглядати за ними та робити об'ємнішими. Насправді фіксація слабенька, в мене прозорий гель, тому візуально брови не змінюються.

Викидушки:
1. Тональний + консилер Eveline Selfie Time - сподобалася текстура та покриття. Можна було б сказати, що це ідеальний тональний серед бюджетних. Але через кілька днів користування він викликає висипання, закупорює пори. Кілька спроб використання мали однакові наслідки на моїй шкірі. Викидаю наполовину повним, бо вже і строки вийшлі.

2. Консилер Kiko Milano - купувала ще в 2021 році, використовувала кілька разів. Легка текстура, але нічого не маскує, забивається в зморшки та підкреслює їх.

3. Гель алое Holika Holika - не розумію цей засіб та не знайшла йому застосування. Десь з 2021 році лежить, то час прощатися.

4. Мінеральна пудра з SPF15 Physicians Formula - дуже схожа на відому запечену пудру від Pupa. Непогана була на літо, трохи висвітлювала та підсвічувала шкіру. Зараз дістала, а від неї якийсь специфічний запах. Прощаємося.

Дякую тим, хто додивився/дочитав до кінця😉 Всім вдалих покупок!🛒