Aster

Мій досвід з Christina Forever Young Total Renewal Serum

Спробувала Christina Forever Young Total Renewal Serum і ось що я помітила. Моя шкіра комбінована, але через спеку останнім часом стала дуже сухою. Під час першого використання я нанесла сироватку доволі щедро. Вона має рідку консистенцію і білий колір. Після нанесення на шкіру залишається волога плівка, яка надає шкірі зволоженості.

Сироватка має приємний, легкий аромат, схожий на запах тестерів з журналів Оріфлейм, але запах швидко зникає. Варто відзначити, що інколи сироватка може трошки скатуватися, особливо якщо нанести її занадто багато.

Попри це, я задоволена її зволожуючими властивостями. Шкіра відразу виглядає зволоженою і свіжою. Хоча легкий липкий слід залишається, мене це не дуже турбує, оскільки я використовую сироватку переважно вдома, коли сиджу за комп'ютером.

Бачила негативні коменти шо товар липкий ,блистить це правда але я наприклад купувала його щоб прибрати сухість і зволожитись якщо нанести макіяж зверху то напевно він попливе у вас 100% тому раджу просто коли готуете щось або займаетесь хатніми справами просто нанесіть , не раджу спати в данній сироватці тому що довется прати постіль.

Загалом, Christina Forever Young Total Renewal Serum добре підходить для зволоження сухої шкіри,