PolLya

Гель навколо очей Гідра Вежеталь, Ів Роше

Вважається, що гелева теустура легка , невагома і тому найкраще підходить молодій шкірі обличчя. У 26 років я вперше спробувала гель для шкіри навколо очей і відчула не лише ніжність зволоження, а і силу ліфтингу. Адже гель, частково поглинаючись, а частково підсихаючи на поверхні дуже стягує шкіру. Відчуття дискомфорту змішувалось із підозрою, що нанесена субстанція розтягне тоненьку шкіру під очима і наблизить момент, коли я, посміхаючись, бачитиму не один промінчик, а цілий оберемок рисочок навколо очей. Тож я з тих пір і до весни цього року користувалась лише кремовими текстурами догляду за зоною навколо очей.

Та з кожним роком я збільшую частоту використання санскринів. А цей рік став першим, коли без SPF на обличчі з будинку не виходила. Але ,якщо класти СПФ на " голу" шкіру, то якось мало догляду. А крем на крем - задушно як для моєї жирної шкіри. Задумалась про сироватки , але натрапила на акцію Ів Роше на зволожуючі засоби. Купила відразу два геля Гідра Вежеталь, щоб влучити в акційну знижку. І не пошкодувала.

Yves Rocher , Hydra Végétal Gel frais, défatigant, hydratant. Гідра вежеталь : зволожувальний гель для контуру очей. 15 мл. 95% інгредієнтів натурального походження. Без мінеральних олій. Активатор зволоження - рослинний інгредієнт Едуліс.

Гелева, трішки перламутрова текстура дуже комфортно лягає на шкіру. Аромат гелю настільки акуратний і легкий, що вже через декілька секунд ви його не відчуватимете. Ефект стягнутості трішечки є. Але мені він тепер абсолютно доречний. Бо цю стягнутість можна назвати ліфтинг- ефектом. А вже цей ефект - то радість для пані після 40)). Зрештою, я купила гель для зволоження шкіри навколо очей до нанесення санскрину. І він веде себе ідеально. Ні з жодним кремом не конфліктує, швидко поглинається сам і дає добре "всістися" іншим кремам поверх себе. У спеку не липне і не видозмінюється у плівку.

Лише з часом, місяців через два, відчула бажання замінити його чимось більш поживним на нічний час.

Донька подарувала гарний крем ,про який напишу пізніше. А вдень тільки Гідра Вежеталь .

Нарешті доросла і я до легкого гелю!) Але я рада, що не засумнівалася, а купила і вгадала із засобом на літо.

Гідра Вежеталь гель навколо очей від Ів Роше дуже рекомендую на літо всім і для всього : навколо очей, навколо губ, носогубки - до нанесення крему з SPF будь якого рівня захисту. Гель Гідра Вежеталь слухняний, приємний і дуже дружній до інших засобів догляду за вашим обличчям.