Alyona Fedyk

Знайти ефективний живильний крем під очі - ✓ DONE

Знайти ефективний живильний крем під очі - ✓ DONE

Ніколи раніше не користувалась засобами Medi-Peel, та й корейську доглядову косметику обираю вкрай рідко. Але подруга сказала “треба брати!”, а до її рекомендацій я завжди прислуховуюсь. Ціна зараз більше, ніж приваблива. Я брала трішки дорожче, тож саме час придивитись до Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Lifting Eye Cream, якщо ти шукаєш щось дієве.

Я не дуже вірю в “омолоджування” шкіри кремами, а такі речі довіряю спеціалісту. 2 місяці тому пройшла курс біоревіталізації, але знову почула від косметолога невтішний коментар: “Твоя шкіра під очима потребує дуже інтенсивного живлення”. Очевидно, навіть Irena Eris не змогла впоратись з цією сухістю, хоча мені здавалось, що все досить непогано. Так, текстура попередніх засобів була легкою, але я була впевнена, що так і має бути, проте не врахувала, що моя шкіра під очима дійсно дуже суха.

Забігаючи наперед, скажу, що нещодавно я була у спеціаліста, і вона помітила гарні зміни. Звісно, не без її професійної участі, але й, погодьтесь, підтримувати шкіру в хорошому стані, особливо, коли вона схильна до сухості, – це не легко. Тож, Medi-Peel, дякую! Зупиняюсь на тобі:)

Пройдемося по формулі…

Довкола cамі інновації, тому коли бачиш це в описі – одразу хочеться довіряти виробнику:) Тут основою є комплекс із 9 пептидів, які діють на збільшення еластичності шкіри та запобігають появі зморшок. Ну з цим поки почекаємо, бо пройшло не так багато часу, тому ліфтинг-ефект поки не проявився)

Формула Aqua Essence Hydration з гіалуроновою кислотою, пантенолом та гідролізованим колагеном працює на інтенсивне зволоження та живлення. Ось це те, що мені потрібно! І таки засіб дійсно виконує обіцяне.

За захист шкіри навколо очей відповідає аденозин. Виробник каже, що шкіра стає більш стійкою до зовнішніх агресорів, а отже менше піддається ознакам старіння.

Все це дуже цікаво, але, погодьтесь, ніякий опис не допоможе на 100% обрати дієве саме для себе. Тож, я просто вирішила використовувати крем щоранку і щовечора, аби побачити результат.

Мої спостереження.

Все ж, я не виключаю той факт, що спільно з кремом діє і курс біоревіталізації, але є речі, які помітно.

Верхнє фото ліворуч – до нанесення (шкіра доволі суха, ближче до куточка ока видно дрібні зморшки). Верхнє фото праворуч – хвилина після нанесення (деяких зморшок наче й не було).

  • Після вмивання шкіра доволі суха. Наношу крем – миттєвий комфорт і ефективне зволоження. Якщо використовую на ніч, бачу, що вранці ніяких набряків, хоча синячки, з якими я зріднилась, нікуди вже, очевидно, йти не збираються.
  • Шкіра під очима стала дуже м’якою і еластичною, я не бачу тієї сухості, яка була раніше. Навіть консилер, який може підкреслювати всі ці неподобства, лягає бездоганно.

Текстура. Ось тут, мої любі, уважно. Якщо ви страшенно не любите відчуття живлення на шкірі, залиште цей крем на потім:) Він доволі густий і щільний, але, нагадаю, мені потрібне було саме живлення, бо шкіра просто молила про добрячу порцію зволоження. Проте, навіть його густа текстура дуже приємна і шовковиста, а ще швидко поглинається. Однак все ж залишає після себе легке сяйво (як після нанесення крему).

Крем у тубі з тоненьким носиком. Це зручно і гігієнічно. А ще його цілих 40 мл) Не 30, дівчатка, а 40))) Гарненький такий бонус.

Наскільки я задоволена? Поки що на 100%. Я не шукаю ліфтингу, омолодження та повного усунення зморшок. Мені потрібно, аби шкіра була зволоженою, а це, звичайно, вплине і на відсутність вікових змін. В мене дуже жива міміка, я часто посміхаюсь очима, тому знаходжусь в зоні ризику – мімічні зморшки так і чекають нагоди))) Але будемо працювати над тим, щоб все було не так печально.

Дуже рекомендую Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Lifting тим, кому потрібен щоденний зволожувальний та живильний догляд за шкірою навколо очей.