Догляд за шкірою малюків Natura House
Пінка для ванни та надніжне молочко
Моя донька страждає на АД. Але ці засоби не викликали дискомфорту! Тому розкажу трошки більше про пінку та молочко від Natura House. Тисни - дізнатись більше ✔️
Пінка для ванни з протеїнами шовку і екстрактом зародків пшениці забезпечує надійний захист шкіри дитини від можливих дерматологічних проблем. Вона створює комфортну і заспокійливу атмосферу під час купання, роблячи цей процес приємним і люблячим для малюка. Натуральні компоненти м’яко зволожують шкіру, захищають її від пітниці та алергічного дерматиту, відповідаючи всім потребам ніжної дитячої шкіри.
Ідеально зручний носик видає дозовано засіб, чим хоч трошки його економить. Бо всі засоби без дозаторів прогнозовано виливаються донькою в ванну 😂 Тут же ж продуманий цей момент.
І море море якісної піни!! Це просто вау!! Дівчата, певно наступного купання я таки собі тишкои нишком налию для релаксу))
І звісно, після кожного купання йде зволоження!
Ми обираємо Молочко для тіла з протеїнами шовку і екстрактом зародків пшениці від Natura House.
Молочко має кремоподібну консистенцію, що легко розподіляється без неприємних відчуттів і липких слідів.
Його солодкий аромат додає комфорту під час використання.
Склад містить масло ши, олії жожоба, макадамії та мигдалю, що забезпечують м’який вплив і виражену пом’якшувальну дію.
Екстракт пшеничних зародків усуває подразнення і заспокоює шкіру, а протеїни шовку зволожують її.
Малечі дуже подобається ці засоби! Точніше, мені подобається, що вони не викликають алергії та ідеально підходять доньці. А їй подобається аромат та можливість за собою доглядати. Дівчинка 🤩
Коментарі (0)