Aster

Легке печіння на губах: як працює Givenchy Rose Perfecto Liquid Lip Balm?

Спочатку хотіла б поділитися своїм досвідом використання бальзаму для губ Givenchy Rose Perfecto Liquid Lip Balm. Загалом, у мене залишилися змішані враження.

Перше, що я помітила, це відчуття легкого печіння на губах після нанесення. Спочатку мене це збентежило, але потім зрозуміла, що саме через це печіння губи трохи збільшуються, надаючи їм більшого об'єму.

Тинт дійсно тримається довго, навіть після того, як я вмилася. Це значить, що вам не доведеться постійно оновлювати колір губ протягом дня, що безумовно є плюсом.

Щодо аромату, бальзам майже не має запаху, що сподобається тим, хто не любить надто ароматизовані засоби.

Однак, незважаючи на красивий колір, який виглядає дуже натурально на губах (не лякайтеся, він не чорний!), я б не купила цей бальзам знову. Головною причиною є відчуття печіння, яке може бути некомфортним для деяких користувачів та шось трошки не те, тепер я хочу знову придбати помаду Velvet бо походу краще неї в мене ще не було.

У підсумку, Givenchy Rose Perfecto Liquid Lip Balm має свої плюси і мінуси. Якщо ви готові спробувати щось нове і не боїтеся відчуття легкого печіння на губах, цей продукт може бути цікавим варіантом для вас.Також це колір, він реально крутий він дуже насичуе губи.