Essencias De Portugal Natura Hand Cream Almond
Ну дуже поживний крем для рук
Привіт, красунечки🕊️
Про мило ми з вами вже все дізнались, до речі, мило з червоними фруктами гарно очищує шкіру голови, не як типове мило. Тому час від часу я використовую його замість шампуню. Волосся не скрипить і не плутається як зі звичайним, у мила кремова текстура і відчуття дуже гарні.
Але сьогодні мова про крем для рук
Особливості Natura Hand Cream Almond від бренда Essencias De Portugal:
- відновлює оптимальний гідроліпідний баланс шкіри
- інтенсивно насичує епідерміс корисними речовинами
- має відновлювальні властивості
- надає шкірному покриву еластичності
- прискорює загоєння пошкоджень
- пом'якшує грубі ділянки
- швидко всмоктується, надаючи шкірі шовковистості та оксамитовості.
СКЛАД:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Glycine Soja Oil, Hydrogenate, Coco-Glycerides, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Butyrospermum, Parkii Butter, Parfum, Squalane, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera Oil, Panthenol, Xanthan Gum, Tocopherol, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Alpha-isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Кремчик інтенсивно живить епідерміс, стимулює процеси його відновлення та підтримує життєвий тонус. Така дія зумовлена поєднанням у складі масла ши, олій жожоба, солодкого мигдалю, кокоса, сквалану та пантенолу. Вони роблять шкірний покрив рук гладеньким, оксамитовим і ніжним.
УПАКУВАННЯ,КОНСИСТЕНЦІЯ,АРОМАТ
Упакування
Кремчик запаковано в окрему картонну коробку, на якій є вся інформація. А сам крем з такого текстурного матеріалу, матовий приємний тюбик
Я не дуже люблю великі формати кремчиків, у цього дуже гарний розмір.
Консистенція
Кремчик дуже жирний і доволі густий та щільний. Має білий колір
Аромат
Дуже приємний. Аромат крему але з нотками кокосу і мигдалю. Солодкий аромат, але в міру. Не приторний і не задушливий.
DARIIA’S IMPRESSIONS
У мене руки і стопи часто сухі, тому я вирішила перевірити на дуже сухих ділянках шкіри кремчик. І власне мої ніжки були в захваті, бо кремчик майже з першого використання зволожив шкіру так, що я забула про сухість
Дуже поживний кремчик, потрібна маленька горошинка для комфортного відчуття і гарного ефекту
Мені кремчик дуже подобається і вкотре я переконуюсь, що краще за натуральну косметику нічого нема
Обіймаю🤍
Коментарі (0)